Lewsberg - Out & About (2023)

Label: 12XU

1. Angle of Reflection (3:14)
  2. Without a Doubt (3:24)
  3. An Ear to the Chest (3:00)
  4. A Different View (2:59)
  5. Going Places (3:12)
  6. Communion (3:36)
  7. Canines (3:19)
  8. The Joy of Spring (2:20)
  9. Out for Milk (2:51)
  10. There's a Poet in the Bushes (4:11)
  11. Debbie (4:14)
avatar van henkiev
An Ear to the Chest klinkt alvast erg tof!

avatar van philtuper
Zin in! Ontzettend toffe band met dito muziek. An Ear to the Chest heeft iig alweer zo'n heerlijk aanstekelijk deuntje! Live trouwens ook zeer vermakelijk, dus laat maar komen dit album.

avatar van Coma Cat
Deze Rotterdammers kunnen niet zingen en schrijven simpele rocksongs die iedereen met maar een beetje skills kan spelen. Flink genieten dus, lekker!

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Nog steeds veel VU aanwezig, maar Arie deelt nu de zang met Shalita .
En dat maakt het geheel anders maar niet slechter. Fijn album.

avatar van GrafGantz
Dit had een van m'n favoriete abums van het jaar kunnen zijn, als ik me over het steenkolenengels heen had kunnen zetten.

"Der ar noo doks daaing of turst"

GrafGantz schreef:

"Der ar noo doks daaing of turst"
Heb ik over het algemeen geen moeite mee bij deze band, terwijl ik dat bij veel andere NL bands juist wel heb. Maar hier past het op de een of andere manier wel. De praatzang met dat maffe steenkolenengels. Vind het wel charmant.

philtuper schreef:

Om hier nog even op terug te komen, ik besef me terdege dat ik in deze natuurlijk zo hypocriet als de neten ben. Laat me een Argentijnse samba-zangeres of een Frans zuchtmeisje horen die in het Engels met een accent zingt en je kunt me opvegen (of dweilen, nadat ik gesmolten ben). Maar op de een of andere manier trek ik steenkolen Dunglish gewoon heel slecht

GrafGantz schreef:

Ik normaal gesproken ook hoor. Twee uitzonderingen: Hallo Venray en deze dus!

philtuper schreef:
Hallo Venray

Maar hij heet dan ook Henk en geen Hank, dus dat zullen we hem maar vergeven

Maar hij heet dan ook Henk en geen Hank, dus dat zullen we hem maar vergeven

Haha! Henk is mijn held. Geen hero, maar held.