menu

Bloodline - Bloodline (1994)

mijn stem
3,55 (11)
11 stemmen

Verenigde Staten
Blues / Rock
Label: EMI

  1. Stone Cold Hearted (3:19)
  2. Dixie Peach (3:37)
  3. Cell Block 7 (4:28)
  4. The Storm (4:12)
  5. The Good Luck You're Having (4:37)
  6. Honest Crime (4:27)
  7. So Far Away (5:17)
  8. Calling Me Back (4:32)

    met Warren Haynes

  9. Bad Girls (4:38)
  10. Since You're Gone (9:25)

    met Warren Haynes

  11. Trouble Is My Business (5:06)
  12. Get Off Your Back (4:20)
totale tijdsduur: 57:58
zoeken in:
avatar van barbitch
This was Joe Bonamassa at 15-16 yrs old on lead guitar. The rest of the band and the band overall is decent. But Joe was defintely "SMOKIN" at such a young age. If you are a JB fan you want this cd.

avatar van Frunnick
The funny thing is that most of these musicians were kids from famous musicians.. (that is why they called it bloodline).

The drummer was the son of Miles Davis and the bass player was the son from one of the founding members of the Allman brothers band.
And then there is also the son of The doors guitar player 'Krieger'.

but i haven't heard the album.. Might try it soon.. Since Bonamassa is awesome..

avatar van BenZet
3,5
Stevige plaat hoor. Je hoort echt de Bonamassa sound erin. Het doet me ook een beetje aan Guns n Roses denken. Niet slecht deze plaat, maar ook niet echt mijn ding.

avatar van Madjack71
3,5
Een lekkere rock plaat, met een jonge Bonamassa die de sier maakt. Zijn spel maakt de plaat. De zang is m.i. niet echt groots of opvallend, maar als geheel is het prima te beluisteren.

avatar van Rinus
3,5
Best een lekker album. Een zeer jonge Joe Bonamassa speelt hier een belangrijke rol. Maar behoorlijk onbekend album in ons landje.

avatar van djrobvansoest
3,5
Gisteren de vinyl reissue in huis gehaald samen met de cd… prima album, heerlijke productie en een bedreven jonge Bonamassa die de show steelt…. Blij met vinyl release!!

avatar van Mssr Renard
4,0
Deze is inderdaad met Joe Bonamassa op gitaar. Maar deze band heeft als leadzanger en bassist Berry Oakley Jr., dat is de zoon van Berry Oakley van The Almann Brothers. Wat een stem heeft die man. De bluesrock waar de band mee komt aanzetten, klinkt niet bijster origineel maar wel energiek en heeft een beetje die southern feel, en verder funkt het ook wel lekker. Verder doet Warren Haynes ook op twee songs mee.

Trouwens, de andere bandleden zijn ook familie van beroemde muzikanten: gitarist Waylon Krieger is de zoon van Robbie Krieger (The Doors), drummer Erin Davis (zoon van Miles Davis). Niet op dit album, maar oorspronkelijke leadvocalist van deze band was Aaron Hagar (zoon van Sammy Hagar)

Gast
geplaatst: vandaag om 06:30 uur

geplaatst: vandaag om 06:30 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.