Necro - Gory Days (2001)

Label: Psycho+Logical

1. Bury You with Satan (4:01)
  2. World Gone Mad (4:53)
  3. Light My Fire (3:25)
  4. Circle of Tyrants (4:51)

met The Circle of Tyrants

5. Dead Body Disposal (5:45)
  6. You're All Dying (3:34)
  7. All Hotties Eat the Jizz (4:04)
  8. Scalpel (3:59)
  9. The 12 King Pimp Commandments (4:11)
  10. Gory Days (3:11)
  11. Poetry in the Streets (3:43)

met Ill Bill

12. Don't Try to Ruin It (3:38)

met The Kid Joe

13. One Way of Another (3:33)
  14. Morbid (2:43)
  15. 24 Shots * (3:58)
  16. Violins of Violence * (3:34)

met Mr. Hyde

avatar van Kos
Kos
Nog zo'n mafkees

Wel grappig, alleen jammer dat ie absoluut niet kan rappen. Produceren daarentegen wel.

Pardon?!?!?!
alleen omdat hij UNDERGROUND is?!?!
dat slaat echt nergens op hoor het is een hele Zieke MC
vergeleken bij jongens zoals Eminem
die liedjes maakt wat na 4 jaar alleen maar poep is

Necrp is iemand die als battle-mc wel iedereen opeet hoor?!
en dit album is zeker weten een 5 een 9 eigenlijk maja je kan maar tot de 5 hahaha

avatar van Dielie
Monsta Kody schreef:

Wel grappig, alleen jammer dat ie absoluut niet kan rappen.

? alst uwe smaak nie is, akkoord, ma deze kritiek is toch zware bullshit ze maat

Pardon?!?!?!
alleen omdat hij UNDERGROUND is?!?!
dat slaat echt nergens op hoor het is een hele Zieke MC

Ziek in zijn hoofd misschien, maar er zijn een hoop MC´s die in hetzelfde straatje zitten die een stuk beter zijn. Ill Bill bijvoorbeeld, Esham en zelfs Cage. Hij heeft niet echt onderwerpen in zijn teksten, ze zijn vooral bedoeld om te shockeren. Ik mis diepgang, ik mis variatie en de rijmschema´s mogen ook wel iets afwisselender.
En mijn kritiek is niet omdat hij underground is, zo underground is hij nou ook weer niet.

Music
het was niet me bedoeling maar geen album kan eigenlijhk floppen..
ik haat gewoon dat mtv-gedoe
necro is geen slechte MC
hij is alleen underground
hij is niet zoals Eminem bijvoorbeeld
een slaaf van de media
Necro is zeker weten wel een goede MC
en wat is nou het verschil van Ill Bill en Necro
en wat betreft die rijmschema`s heb je wel gelijk in
maar necro is ook niet iemand die bepaald onderwerp kiest om ove rte rappen dat vraagt alleen maar om aandacht..
als eminem bijvoorbeeld nooit zijn moeder disste zou die nooit echt hebben doorgebroken.

Pffff , begin deze houding wat irri te vinden , dus omdat eminem op mtv komt is hij een slaaf van de media en niet meer goed ? Necro is ten eerste "niet" underground en volgens mij vind je eminem z'n debuut infinite beter dan z'n laatse album cd , gewoon omdat hij toen niet commercieel was ... ( zie je bericht bij infinite)

PS : rappen over een bepaald onderwerp is dus niet goed

Zeg ik dat dan??
misschien maar kom op zeg..
MTV zegt necro is een geflopte MC
hoezo omdat hij geen liedjes schrijft over
rozengeur en maneschijn
Eminem had makkelijk door kunenn gaan met ze zogenaamd ehardcore lyrics.!!
maar meneertje wil doorbreken bij die 13 jarige kindjes dus jah..!
als hij dan doorgaat speelt mtv hem niet meer
en BTW ..

Eminem durft niet eens Necro te battlen..

Music
Ik hoop dat hij echt de verkerde tegenkomt iemand zoals Immortal Technique.

Hahaha Music ga weg met je trieste backpacker mentaliteit en je gedownloade mening. Necro is een vrij beperkte mc, best leuk voor af en toe dit maar verder zijn de teksten eentonig en matig. Sommige beats van hem vind ik wel goed.

Schelpvandezee
Leuke albumpje...Necro is gewoon een soort Sadistische psychopaat in HipHop (qua imago dan)
en jaah eigenlijk vind ik Cage beter,,

Vincent! Haal die K3 CD uit je reet, en druk tmf uit.

Laat Eminem maar eens battlen tegen Necro.

Hypno
Necro is dope ik hou wel van die death rap alleen vind ik z,n broer Ill Bill beter.

avatar van P.O.W.
Vet album. De instrumental cd van gory days gebruikte ik altijd voor m'n freestyle's. En die deathrap, je moet er van houden. Ik vind het wel vet. Vetste tracks: Light My Fire, You're all Dying en Gory Days.

avatar van ViciouzZz
Idd vind t ook een vet album...Vind dat Necro een MC is die behoorlijk ondergewaardeerd wordt, maar dat zal wel komen door z'n lyrics
Niet alleen dit album vind ik erg vet, maar hij heeft nog een behoorlijk aantal nummers waar ik graag naar luister...

Op deze CD zijn Light my fire, Gory days en Dead body disposal mijn favorieten. Maar ook nummers als Underground, Our Life, Robbery (heeeeeerlijke beat) en ook Knife in your Spine samen met Mr. Hyde vindt ik echt super

Poisonpen123
Ill.Skillz schreef:
Vincent! Haal die K3 CD uit je reet, en druk tmf uit.

Laat Eminem maar eens battlen tegen Necro.

Mee eens

avatar van Word_Play
Wil ik wel zien. Eminem vreet Necro met huid en haar op.

Wow #2: He walks the streets free
While your 6 feet deep

Die is wel erg en heel erg duidelijk voor NL

Relax
Ik ga een hoog cijfer geven, 4,5*.
De beats, de teksten, de flow, de stem, de refreinen en de gastartiesten zijn echt geweldig op dit album.
Ik vind die teksten zo grappig, vooral op het nummer Scalpel in het eerste Couplet, ik probeer uit me hoofd te typen
" I stole a scalpel out the hospital
I gots to kill
"

Ik vond dat werkelijk echt grappig.
Dat iedereen zeurt dat zijn rijmschema's niet zo goed zijn is bullshit, hij heeft goede rijm en grappige inhoud, alleen #7 is wat minder maar dat komt door de droge beat, de tekst is gewoon.. Necro.

avatar van Weirdo Wizzy

Now as he stands tough notice that this man did not have his hands up
This free worlds got you gassed up now whos afrade of the big bad wolf
1,2,3 a to tha 4
1pac 2pac 3pac 4 4pac 3pac 2pac 1 hes pac ur pac no pac none
This guys no mother fuckin mc i know evary thing hes gotta say against me i am whith i am a fuckin bum i do live in a trailer with my mum,
My boy future is an open tum
I do have a dum friend named chedder bob who shoots him self in his leg with his own gun,
And i did get jumped by all 6 of you chumps,
And wink did fuck my girl but im still standing hear screaming fuck the free world
Now how dare you judge me due you dont know what the fuck ive been throug,
But i know some thing about you, you went to crambrook thats a private school
Whats amatta dog you embaraced this guys a gangsta his real name is clerance
And clerance sit at home with both parents
And clerance's parents have a real good marrage.
This guy dont wonna battle hes shuck their's no such things as half way crooks
Hes scared to death scared to look in his fuckin year book fuck crambrook

Relax
Ehm Conway, dat is van de film 8 Mile... en dat is geschreven.

avatar van Dielie
beste plaat van Necro, gevolgd door zijn debuut

avatar van ViciouzZz
Now how dare you judge me due you dont know what the fuck ive been throug,
But i know some thing about you, you went to crambrook thats a private school
Whats amatta dog you embaraced this guys a gangsta his real name is clerance
And clerance sit at home with both parents
And clerance's parents have a real good marrage.
This guy dont wonna battle hes shuck their's no such things as half way crooks
Hes scared to death scared to look in his fuckin year book fuck crambrook

Ja als je denkt dat ie dit zo ff BEDACHT heeft in een film in de zin van dat t een freestyle is??? Dit vind ik gewoon echt een beetje zielig...ten eerste zitten er wreed veel fouten in...ten tweede is dit idd een geschreven tekst waar ie waarschijnlijk heel erg zn best op gedaan heeft...dus niks freestyle of battle...Ik vind Eminem ook best goed, maar denk ff na voor je begint te typen ( met oogkleppen op ).

Dank U

Greetz....

avatar van thomzi50
Necro kiest niet voor geforceerde doordachte teksten, maar weet tegelijkertijd wel dat hij weinig te vertellen heeft. Gevolg: hij trekt zijn teksten heerlijk in het extreme. Bij vlagen grappig, steevast lekker geproduceerd, ergerde me niet aan de raps, maar niet krachtig genoeg om een geheel album te boeien. 3*

Monsta Kody schreef:

Eerste bericht op deze site, hoop liefhebbers zie ik al.
Bovenstaand bericht vind ik wel vreemd. Ben het met je eens dat er dopere gasten zijn in de stijl van Necro (Ill Bill ja). Maar om te zeggen dat ie niet kan rappen... Aardig album, niet te vaak luisteren.
Vind Brutality I een stuk beter.

avatar van MJ_DA_MAN
Poetry in the Streets is echt een goed en mooi nummer. Maar ik ben bang dat dit nummer erg boven de rest uitsteekt, of heb ik het mis? Nou ja, ik ga dit album sowieso nog checken dus ik kom er vroeger of later wel een keer achter.

Hypno
Dit album is overall gewoon erg goed vooral de beats waar Necro Met z,n zieke rijms heerlijk overheen heen flowt maar Poetry In The Streets steekt er zonder twijfel met kop en schouders bovenuit Echt een prachtnummer is dat dus zeker checken dit album.