R.E.M. - Live (2007)

Label: Warner Bros.

1. I Took Your Name (4:08)
  2. So Fast, So Numb (4:40)
  3. Boy in the Well (5:16)
  4. Cuyahoga (4:25)
  5. Everybody Hurts (6:49)
  6. Electron Blue (4:13)
  7. Bad Day (4:26)
  8. Ascent of Man (4:12)
  9. The Great Beyond (4:49)
  10. Leaving New York (4:48)
  11. Orange Crush (4:27)
  12. I Wanted to Be Wrong (5:02)
  13. Final Straw (4:10)
  14. Imitation of Life (3:53)
  15. The One I Love (3:27)
  16. Walk Unafraid (5:02)
  17. Losing My Religion (4:53)
  18. What's the Frequency, Kenneth? (4:06)
  19. Drive (5:41)
  20. (Don't Go Back to) Rockville (4:39)
  21. I'm Gonna DJ (2:27)
  22. Man on the Moon (6:46)
avatar van musicfriek
Zo, 1 maal beluisterd en het klinkt inderdaad erg fijn weer. En herkenbaar ook, want ik was bij het concert in Ahoy die ze een tijdje terug gaven. De tracklist is nagenoeg hetzelfde als ik toen heb meegemaakt. Ik stond helemaal vooraan en man, wat heb ik genoten van Stipe en co toen

Dat er veel nummers op staan van Around the Sun is logisch, maar vind het wel een klein beetje jammer, want de liveversies van Ascent of Man (vals, schreeuwerig) en Final Straw vind ik nu niet bepaald sterk te noemen. Leuk dat Stipe zegt dat Electron Blue zijn favoriete track is van Around the Sun, de mijne ook Maar voor de rest wordt een feestje gebouwd met prima liverversies van al hun klassiekers.

De dvd ga ik vanavond eens rustig bekijken, ik kom voor nu uit op een dikke 4 sterren.

En nu maar hopen dat ze binnenkort met nieuw werk komen