Lime Garden - One More Thing (2024)

Label: So Young

1. Love Song (3:11)
  2. Mother (2:47)
  3. Nepotism (Baby) (2:40)
  4. Pop Star (2:54)
  5. Pine (4:12)
  6. I Want to Be You (2:33)
  7. Floor (2:10)
  8. Fears (2:44)
  9. It (4:24)
  10. Looking (2:31)
avatar van blur8
Kwam Lime Garden 3 jaar her tegen in een Pub te Guildford. Ze hadden toen een korte setlist van 6 songs alleen geschikt als support-act. De all-female band uit Brighton maakte direct indruk met groovy indie.
De songs die toen de meeste indruk maakte zoals Clockwork en Pulp staan niet op het debuutalbum.
Terecht natuurlijk want dat is nu verleden tijd en die blijven gewoon de perfecte uitsmijters bij een concert. .
Lime Garden doet mee met de trend van korte albums in 30 minuten en komt met 10 behendige songs om de eerste lente stralen in de tuin muzikaal bij te springen. Met een glas lime in de hand dat dan weer wel, want de lyrics behandelen allerhande bittere kanten van het moderne leven.
Duim omlaag voor de autotune in 'Floor' en de Album fav is 'It' waar de tijd genomen word voor opbouw.