Chamillionaire - Ultimate Victory (2007)

Label: Chamillitary

1. The Morning News (3:58)
  2. Hip Hop Police (4:11)

met Slick Rick

3. Standing Ovation (4:27)
  4. Wont Let You Down (4:37)
  5. Industry Groupie (3:32)
  6. Pimp Mode (5:22)

met Bun B

7. Rock Star (5:00)

met Lil' Wayne

8. Skit (3:04)
  9. The Bill Collecta (3:51)

met Krayzie Bone

10. The Ultimate Vacation (4:05)
  11. Come Back to the Streets (4:52)
  12. I Think I Love You (4:43)
  13. The Evening News (4:08)
  14. Welcome to the South (4:12)

met Pimp C

15. You Must Be Crazy (4:54)

met Lil Ken

16. We Breakin Up (4:50)
  17. Stuck in the Ghetto (Skit) (1:45)

met Tony Henry

18. Rocky Road (4:59)

met Devin the Dude

19. The Ultimate Victory (3:11)
avatar van psychonaatje
Lil Bizzy Bone schreef:
verkeerde tracklist

Aangepast. Je mag zelf ook correcties doorsturen, hoor.

Relax
Ja trouwens vergeten te zeggen, ik heb de CLEAN version van dit album.
Maar Chamillionare scheld helemaal niet, het is ook helemaal niet moeilijk om niet te schelden, maar toch respect ervoor.
Die track met Lil' Wayne, Rockstar is toch ongelovelijk klote, Cham komt nog goed maar Lil' Wayne zit alles weer helemaal kapot te schelden en te verneuken met zijn verotte adem stem.

@Relax

Dit album is alleen in Clean Version verkrijgbaar.

Eveliiien schreef:
ff snel geluisterd, klinkt goed

voor een goed klinked album hoor je tog geen 2 sterren te geven, dat geef je voor een zeer matig album.

avatar van Steez
Relax schreef:
Ja trouwens vergeten te zeggen, ik heb de CLEAN version van dit album.

Helemaal eens.

Dat nummer toont toch maar weer goed aan hoe verschrikkelijk zwak Lil Wayne als rapper is. Dat hele couplet... het gaat écht nérgens over.... Erg jammer want het is best een lekker nummer.

avatar van Young_Buck
Het klinkt wel aardig van Chamillionaire, Pimp Mode is de beste track van deze cd. Verder is het wel oke.

Dit is de Chamillionaire die ik ken.

4,5 Omdat zowat elke track zalig is.
The Morning & Evening News zijn de beste.

avatar van j.b.b.l
een eentonig album,nummers klinken bijna allemaal hetzelfde,ook vind ik dat dit album slecht is geproduceerd.jr rotem vind ik echt een slechte producer,zie sean kingston album.maar chammilionaire verraste me wel met evening news,zulke nummers mag hij vaker maken van mij.ultimate vacation vind ik een lekker nummer,krijg ik een zomers gevoel bij.verder is het wel een standaard dirty south album.3,0

avatar van Steez
Standaard dirty south album?????
Vind dit alles behalve een standaard dirty south album

avatar van j.b.b.l
Steez schreef:
Standaard dirty south album?????
Vind dit alles behalve een standaard dirty south album
nummers zoals welcome to the south,rock star,rocky road en come back to the street vind ik puur dirty south sound hebben.

Harco
Relax die een dirty south album goed vindt? What's the world coming to?

Relax
Haha
Ik vind zelf dat er hier best wel originele onderwerpen worden aangesneden en vooral het nummer Hip Hop Police.
Elke keer als ik naar de tekst luister van dat nummer krijg ik een grote glimlach

Ik kan toch best genieten van wat nummers op dit album.

avatar van NL_RAPPIN
Vind chamillionaire een goede rapper teminste een rapper die niet heel de tijd scheld en teminste niet over money en bitches rapt en alleen maar het woord nigga uit ze mond kan laten komen

avatar van MJ_DA_MAN
Zegt de man die deze mixtape hetzelfde cijfer geeft.
Grappiger kan eigenlijk bijna niet .

avatar van NL_RAPPIN
Kempi is anders dan een rapper uit amerika en in amerika rappen ze alleen maar over money en bitchez enso dat Kempi dat doet in het nederlands is anders dan amerikaans en in het nederlands hoor je niet alleen rappers over money en bitchez

avatar van MJ_DA_MAN
NL_RAPPIN schreef:
in amerika rappen ze alleen maar over money en bitchez enso

Weet je dat wel zeker? Kan namelijk zo honderd rappers opnoemen die dat níet doen. Wat er in The Billboard-charts staat is inderdaad wél troep die nergens over gaat.

avatar van Conway Twitty
NL_RAPPIN schreef:

Je geeft Curtis 5*, die rapt enkel over die dingen die je hier als negatief bestempeld.

avatar van NL_RAPPIN
Zeg ik als het over money en bitchez gaat dat het gelijk slecht is?

Lil Bizzy Bone
Nee, maar als je het goed zou vinden dan zou je het niet te spraken brengen.;)

avatar van NL_RAPPIN
Nee ik zeg het omdat er veel over gerapt wordt

Tag
Word weer een lekker zinloos debat hier, laat het toch lekker, ieder zo z'n smaak en mening. Vind dit album verder wel iets hebbe, sommige nummers vind ik niks zoals Rockstar (zal wel komen door m'n enorme afkeer tegenover Lil Wayne..) Maar Morning & Evening News vind ik wel lekker, ook Hip Hop Police is goed. Lekkere flow, beats hebben wel iets de refreintjes blijven goed hangen.

avatar van Rhythm & Poetry
Ik vind dit een verassend leuk album. Tekstueel is het natuurlijk niet al te best, en de refreintjes zijn vaak onder de maat. Toch blijft het lekker in je hoofd zitten (niet op een verkeerde manier). Ten opzichte van Lupe Fiasco's album heeft dit album erg leuke en vrolijke beats. De gastbijdrages zijn op track 2 & 18 zijn ook nog eens goed. 3*

avatar van 'State Of Mind'
Redelijk goed album, ik vind dat er wat vervelende nummers bij zitten.
maar nummers zoals The Ultimate Victory, The morning news en the evening news maken t wir goed.

Mezelf
Lekker album, het is allemaal een beetje herkauwd en bij een aantal nummers (en features) heb ik toch het gevoel van een geupdate versie van The Sound Of Revenge, maargoed er staat nergens echt een heel slecht nummer op.

Gewoon een degelijk album.

avatar van robindaniel
goed album, nu al lang in mn bezit.
zet hem nog dagelijks op.

Savour Music
Veel goede tracks, met wat hoogtepunten als Rocky Road en Ultimate Vacation maar met wat mindere (niet slechte) nummers als Industrie Groupie en Wont Let You Down

Mezelf
Halfje omhoog, ik heb eigenlijk een te lage beoordeling gegeven. Dit komt denk ik door mijn stem bij The Sound Of Revenge, die toch ietsje beter is..

Mezelf schreef:
Vind ik van niet, vind deze juist beter dan The Sound of revenge.

avatar van 'State Of Mind'
Opmerkelijk is dat dit album maar iets van 216.000 exemplaren heeft verkocht en ''The Sound Of Revenge'' 1.5 miljoen!

Savour Music
Rocky Road is echt een lekker nujmer