The Unity - The Hellish Joyride (2023)

Duitsland
Rock / Metal
Label: Steamhammer

1. One World (1:27)
  2. Masterpiece (4:23)
  3. The Hellish Joyride (5:21)
  4. Only the Good Die Young (4:33)
  5. Saints and Sinners (6:26)
  6. Something Good (4:14)
  7. Always Two Ways to Play (3:25)
  8. Awakening (0:20)
  9. Golden Sun (5:37)
  10. Stay the Fool (4:27)
  11. Never Surrender (3:52)
  12. You're Not Forced to Stay (5:16)
avatar van jailhouserocker1
Ook voor deze band wil ik een lans breken omdat er hier geen enkele belangstelling voor is. Deze Duitsers laten al verschillende albums horen dat ze hele fijne (power)metal/hardrockalbums kunnen maken. Geweldige zanger, goede nummers, strak gitaarwerk, meezingbare refreinen, voldoende afwisseling, kortom, helemaal niks mis mee en een dikke aanrader voor metal/rockfans die de metalmuziek van de jaren 80 een warm hart toedragen.

avatar van jailhouserocker1
Mijn eerder bericht heeft niet geholpen, dus ik probeer het nog maar een keer. Dit is echt een fantastische band en ze hebben nog geen enkel zwak album uitgebracht, op zich al een hele prestatie op zich!! Dit album en alle andere draait met grote regelmaat rondjes in mn speler. Niets nieuws onder de zon, maar wel op en top eerlijke hardrock/metalmuziek. Helemaal niets mis mee, gitaristen top, ritmesectie top, zanger top, kortom TOPPERS!!