Little River Band - Diamantina Cocktail [AU] (1976)

Australiƫ
Label: EMI

1. Help Is on Its Way (4:02)
  2. The Drifter (4:53)
  3. L. A. in the Sunshine (3:07)
  4. The Inner Light (3:31)
  5. Witchery (2:45)
  6. Home on Monday (3:50)
  7. Happy Anniversary (3:07)
  8. Raelene, Raelene (4:27)
  9. Changed and Different (4:02)
avatar van lebowski
Misschien ben je er inmiddels achter, maar dit is een geweldige plaat! Bijzonder gelikt, dat wel, maar als je daar tegen kan is er veel te genieten, met als hoogtepunt Days on the road, een prachtig, meeslepend en melancholiek nummer, geweldig gezongen. I remember the days on the road, I almost died there. Each year, harder than those before.

avatar van Metalhead99
Vandaag een aantal keer beluisterd en wat is dit heerlijk om naar te luisteren zeg!
De productie is dusdanig goed dat ik het bijna zou geloven als men zou zeggen dat hij ergens in de afgelopen jaren opgenomen was.
Dat zegt gelijk ook wat over de tijdloosheid van deze plaat. Sommige van deze bands/platen willen weleens "oubollig" klinken, maar deze klinkt zo lekker fris dat ik heden ten dage dit nog gerust op de radio zou draaien (mits ik dat kon).
De plaat begint enthousiast met "Help is On Its Way" en kant A eindigt met het erg sterke "Another Runaway" waarin nog een prachtige rol voor een dwarsfluit speler zit.
Kant B begint lichtjes rockend met "Everyday of My Life" en de nummers hierna klinken ook prima.
Een plaat die ik wel op ieder willekeurig moment zou kunnen beluisteren.
Fijne combinatie van lekker in het gehoor liggende pop en een vleugje rock.