The New Age Steppers - The New Age Steppers (1981)

Rock / Reggae
Label: On-U

1. Fade Away (5:36)
  2. Radial Drill (4:31)
  3. State Assembly (6:21)
  4. Crazy Dreams and High Ideals (5:45)
  5. Abderhamane's Demise (3:58)
  6. Animal Space (5:41)
  7. Love Forever (7:26)
  8. Private Armies (4:51)
  9. Izalize * (4:39)
  10. May I * (6:12)
  11. Avante Gardening * (4:06)
  12. Singing Love * (5:07)
avatar van Jesusfreen
Uit de Adrian Sherwood-stal. Fade Away blijft schitterend.

avatar van T.O.
Inderdaad, heel mooi nummer. Hier kan reggae toch ook wel bij als genre?

avatar van dj maus
Fade Away wordt overigens gezongen door de zangeres van The Slits, Ari-Up. Animal Space is ook geschreven door The Slits.

Hoop deze nog altijd voor een schappelijke prijs op vinyl te vinden...

avatar van jellorum
Leuke plaat! Dromerig materiaal. Dubiedubiedub maar met experimentele trekjes.
Goed voor heel af en toe eens te draaien, was nu al lang geleden. Vanaf nu toch maar in de latere uurtjes afspelen.

avatar van jellorum
Wordt opnieuw uitgebracht naar het schijnt, zie hier.

avatar van John Doe
Heerlijke psychedelische dub. Bevat vocalen maar niet in de reggae traditie en sowieso niet in elke track. Prachtige plaat als geheel. Elk nummer is raak voor mij en effectief experimenteel, maar zal zeker niet bij iedereen fijn binnenkomen.

avatar van captain scarlet
Zonder twijfel de mafste reggaeplaat in mijn collectie. Moest er wel aan wennen in het begin , maar vind hem inmiddels geweldig.
Puike hoes ook.