Exhorder - Defectum Omnium (2024)

Label: Nuclear Blast

1. Wrath of Prophecies (4:13)
  2. Under the Gaslight (4:20)
  3. Forever and Beyond Despair (3:02)
  4. The Tale of Unsound Minds (5:00)
  5. Divide and Conquer (2:38)
  6. Year of the Goat (3:26)
  7. Taken by Flames (5:18)
  8. Defectum Omnium / Stolen Hope (7:13)
  9. Three Stages of Truth / Lacing the Well (6:45)
  10. Sedition (2:56)
  11. Desensitized (4:58)
  12. Your Six (4:27)
avatar van gigage
De single is weer van dik hout zaagt men planken thrash. Laat maar komen dus. En dat doen ze ook en wel op 16 mei in Oss

avatar van james_cameron
Lekker onstuimige en energieke bak metal, waarbij het vooral in de snelle passages genieten is. Het album lijkt aanvankelijk nogal losjes en eenvoudig geproduceerd, maar gaandeweg blijkt hoe strak en vernuftig alles in elkaar steekt. Qua stijl niet helemaal mijn ding, met hier en daar wat uitstapjes richting punk en hardcore, maar overwegend kan ik dit zeker waarderen.

avatar van Edwynn
Aaand... mister 3.5 strikes again.

avatar van HammerHead
Wat mij betreft ook wel ongeveer wat deze plaat waard is, mister 4.0. Het is degelijk, gaat lekker vooruit, maar is ook weinig - let op: jeukwoord - urgent.