Too Close to Touch - For Keeps (2024)

1 stem

Label: Epitaph

1. Novocaine (4:55)

met Bad Omens

2. Designer Decay (3:01)

met Cane Hill

3. Hopeless (3:57)

met Telle

4. They Don’t Even Know (3:17)
  5. Heavy Hearts (3:42)
  6. Disappear (4:02)
  7. Control (4:00)
  8. Hurt Reynolds (3:30)

met The Word Alive

avatar van james_cameron
Te gladde mix van nu metal en metalcore, met slechts hier en daar een lichtpuntje. Opener Novocaine, een samenwerking met Bad Omens, is prima en zo zijn er nog wel een paar aardige tracks, maar het songmateriaal is overwegend mierzoet en vlak. De band bestaat inmiddels niet meer, geloof ik, door het overlijden van zanger Keaton Pierce in 2022. Soit.

avatar van Killeraapje
Het gaat bij dit album inderdaad om leftovers om de overleden zanger te herdenken.
Hun bekendste plaat is Too Close to Touch - Haven't Been Myself (2016) - MusicMeter.nl