Bernard Butler - Good Grief (2024)

Folk / Rock
Label: 355

1. Camber Sands (6:07)
  2. Deep Emotions (4:10)
  3. Living the Dream (3:37)
  4. Preaching to the Choir (4:15)
  5. Pretty D (3:24)
  6. The Forty Foot (4:02)
  7. London Snow (5:17)
  8. Clean (4:19)
  9. The Wind (2:31)
avatar van Poles Apart
Eerste nieuwe solo album in 25 jaar van Butler, die natuurlijk vooral als producer actief is geweest de afgelopen jaren (maar vergeet vooral het fraaie album met Jessie Buckley niet uit 2022).

Mooie nieuwe single:

Camber Sands

Mooi album

Zijn stem heeft wat weg van ( de latere) Alex Turner.

avatar van snarf349
René R schreef:
Mooi album
Met Deep Emotions als een heel mooi nummer!

avatar van muziekobsessie
Albums van producers zelf vind ik meestal interessanter en gebeurd vaak onder de radar. Dit album vind ik ook origineel en moeilijk te plaatsen. Gek genoeg hoor ik veel van die vergeten meesterwerken uit de jaren 70 terug van producers die tussendoor een eigen plaat uitgeven. Denk Dan penn, Mike hurst, dennis linde, wil malone en bergen White ook allemaal niet te plaatsen albums. Te afwijkend om opgepikt te worden door de mainstream. Dit album zal hetzelfde lot ondergaan. Maar er valt veel te ontdekken voor de echte muziekliefhebber die is wat anders wil eten dan aardappel, groente vlees