Spice Girls - Spiceworld (1997)

Label: Virgin

1. Spice Up Your Life (2:54)
  2. Stop (3:24)
  3. Too Much (4:31)
  4. Saturday Night Divas (4:26)
  5. Never Give Up on the Good Times (4:30)
  6. Move Over (2:45)
  7. Step to Me * (4:18)
  8. Do It (4:04)
  9. Denying (3:47)
  10. Viva Forever (5:10)
  11. The Lady Is a Vamp (3:09)
  12. Step to Me [7" Mix] *
  23. Too Much [SoulShock & Karlin Remix] *
  24. Viva Forever [John Themis Ambient Mix] *
  25. Step to Me [Extended Mix] *
  26. Spice Girls Party Mix *
Mijn favo cd van vroeger

Viva Forever was wel mooi,verders weinig aan.

jassonn schreef:

Viva Forever was wel mooi,verders weinig aan.

Ja, het enige nummer dat ik nu nog een beetje leuk vind is dat

Ik vind dit een leuke album dan Spice. Maar om er een punt aan te geven... Ik heb ze al jaren niet meer geluisterd. Misschien toch weer 's doen. For old times sake.

Viva Forever is idd een erg mooi nummer.

avatar van avdj
1,0
Tja....allemaal erg matig.

Als kind helemaal gek op, nu vind ik het vreselijk

liejanne
ik ook..

avatar van Spliffy McGreen
en dan komt er een comback van de spice girls ! zitten we daar op te wachten?

Die comeback was toch gecanceld, omdat Mel A, B of C er geen zin in had?

Johnny Depp <3
Ik ging vroeger altidj met mn vriendin Stop nadoen, zij was emma en ik was Mel c. oh, super was dat joh!

Davez
Viva Forever is wel oke. De andere hits vond ik niets. Spice up your life ronduit walgelijk.

Gebaseerd op de hits is dit album niet half zo goed als het debuut.

avatar van FunkStar
Spice Up Your Life, Stop en Too Much waren leuke nummers! Viva Forever is een mooie ballad. De Frank Sinatra cover, The Lady Is Vamp is ook erg fout, maar leuk!

avatar van starbright boy
Ligt dat aan mij of vinden meer mensen de clip van Viva Forever nogal zwaar voor Spice Girls-begrippen. Sterker nog: Ik zag er altijd een verhaal over zelfmoord in, kan er niks aan doen.

avatar van musicfriek
Weet alleen dat Viva Forever een vreselijke draak is!

Dat er uberhaupt nog over de Spice Girls gepraat wordt.. Geen wonder dat je zelfmoordneigingen krijgt hahaha.

avatar van Exfrozen
1,0
hey hey ff rustig aan he met de Girls

avatar van Rammetje*
Dit was de allereerste cd ooit die ik zelf kochte. Ik was een jaar of 9 en was echt een enorme fan van de spice girls.. Ik luisterde niks anders.. En nog steeds als ik zo af en toe een spice girl-hitje op de radio hoor, zing ik hard mee!

Viva Forever was juist verschrikkelijk!
Kleine kindjes willen vrolijke bubblegumpop. Ik tenminste

Lost Highway
Jeugdsentiment voor velen, en blijkbaar erg verguisd nu.
Ach nu hebben we de pussycat dolls, dat is kwalitatief gezien nog veel dramatischer en pijnlijker voor de oortjes.

Lost Highway schreef:
Jeugdsentiment voor velen, en blijkbaar erg verguisd nu.

Ja precies! De spice girls stonden tenminste nog ergens voor. Eigen identiteit en sterke vrouwen enz. Nu zie je kindjes van 9 meezingen met 'dont you wish your girlfriend was hot like me' best disturbing. Ik ben blij dat ik in mn jeugd fan was van emma, geri, mel c, mel b en victoria

Super!!!!!!!!!!!

Ik was er vroeger fan van, had poster boven mn bed hangen, verzamelde de spice girls stickers die bij de kauwgum zaten, en beschikte over een spice girls etui met bijbehorende lineaal. En ik ben een jongen.

LoveStoned
Het vorrige album van deze girls was ook al niet serieus te nemen, maar hij was toch geweldig om naar te luisteren!
Dat heb ik bij deze niet. Spice Girls hebben eigenlijk maar een goed album gemaakt... 1

Ik vind het wel gek hoor! Iedereen geeft zulke lage cijfers terwijl er wel 19 miljoen platen zijn verkocht van dit album!

Ik vind het een super album, leuke nummers en vooral feel good music.

5 sterren

netherlands schreef:

Vind ik helemaal niet gek.

Achja maakt het ook uit!

Ze zijn weer terug en wederom zijn alle zalen gevuld met ECHTE fans. Spice Girls forever!

avatar van xSarah
Dit was het allereerste album dat ik ooit heb gekregen. Ik was zeven toen, denk ik, en een superfan Ik heb het trouwens nog steeds, al moet ik zeggen dat het al heel wat jaartjes geleden is dat ik het nog eens beluisterd heb.

Deze heb ik vroeger (en nu nog steeds niet overigens) nooit zoveel gedraaid als zijn voorganger. Kan me alleen Stop, Too Much en Viva Forever nog herinneren.

avatar van LucM
Natuurlijk kwam er een opvolger van het zeer succesvolle "Spice" en dus verscheen "Spiceworld" dat diverser is dan hun vorige, het lijkt een opsomming van alle genres die door meidengroepen werden gebracht. Het erg leuke "Stop" doet mij denken aan Supremes, het mindere "Spice Up Your Life" een beetje aan Dolly Dots/Luv'. Het jazzy "The Lady Is a Vamp" is een parodie op "The Lady Is a Tramp" van Frank Sinatra, "Never Give Up on the Good Times" is een aardig dancenummer en "Viva Forever" vind ik het beste nummer dat Spice Girls ooit opgenomen hebben.
Na dit album hadden Spice Girls ermee moeten kappen, hun laatste "Forever" is te mijden.

avatar van Kim008
Dit blijft na al de jaren een heel erg goed album vind ik!