Barock Project - Time Voyager (2024)

Italiƫ
Uitgebracht in eigen beheer

1. Carry On (6:35)
  2. Summer Set You Free (4:44)
  3. An Ordinary Day's Odyssey (6:03)
  4. The Lost Ship Tavern (4:40)
  5. Voyager (8:08)
  6. Morning Train (6:08)
  7. Propaganda (6:33)
  8. Shibuya 3 A.M. (4:30)
  9. Lonely Girl (5:09)
  10. Mediterranean (5:17)
  11. Kyanite Jewel (5:35)
  12. Voyager's Homecoming (7:36)
avatar van Tha)Sven
Mijn glazuur!
Hoe zoet en overgeproduceerd wil je je muziek hebben?
Antwoord: Ja.

Het heeft wel wat draaibeurten nodig gehad, maar dit is toch een meer dan behoorlijk pop-prog album van deze heren. Deze band leren kennen via "Detachment". Een sterk album, maar ik heb de indruk dat deze nog wat beter is. Ik hoor hier Jethro Tull en Toto invloeden , maar het zijn stuk voor stuk klasse muzikanten die je mooi meenemen in deze "Time Voyager".

avatar van namsaap
Lijstjestijd komt eraan. Ik loop alle releases uit 2024 die ik aan mijn collectie heb toegevoegd nog eens langs om mijn oordeel op te frissen en te kijken of ze mogelijk in mijn top 20 een plaats krijgen.

Barock Project was voor mij een aangename kennismaking met deze band. Ik hoor een geluid dat refereert aan veel andere bands die ik een warm hart toedraag, zoals Queen, Styx, Spock's Beard, NMB en Big Big Train. Treatrale progressieve rock met veel franje (duh, zie de bandnaam) en uitstekend gespeeld en gezongen. Misschien wel het beste progrockalbum van 2024.

Score: 86/100

Namsaap's Top 20 van 2024 - MusicMeter.nl

avatar van Alicia
Uitstekend gespeeld. Zeker. De zanger vormt voor mij echter nog steeds het grootste struikelblok. De muziek gaat dit verder ook niet meer goed maken.