High Parasite - Forever We Burn (2024)

Metal / Pop
Label: Candlelight

1. Forever We Burn (3:57)
  2. My Syndrome (5:33)
  3. Grave Intentions (3:25)
  4. Wasn't Human (3:54)
  5. Concentric Nightmares (3:25)
  6. Hate Springs Eternal (3:42)
  7. Parasite (4:30)
  8. Let It Fail (4:56)
  9. Widowmaker (4:42)
  10. We Break We Die (4:22)
avatar van namsaap
High Parasite laat op Forever We Burn het One Second-era Paradise Lost-geluid weer tot leven komen, met een elektronische twist en een stuk agressiever. Gregory Mackintosh zag er als producer op toe dat het resultaat naar behoren klonk en heeft zich prima van zijn taak gekweten. Aaron Stainthorpe, uiteraard bekend van My Dying Bride, is de publiekstrekker van deze band en levert een uitstekende vocale prestatie. De andere muzikanten zijn voor mij grote onbekenden, maar zorgen voor een solide muzikale ondersteuning.

De nummers zitten vrij standaard in elkaar maar klinken gewoon erg lekker en de mix dendert heerlijk door de speakers. Prima plaat!