Spice Girls - Forever (2000)

Label: Virgin

1. Holler (4:15)
  2. Tell Me Why (4:14)
  3. Let Love Lead the Way (4:58)
  4. Right Back at Ya (4:10)
  5. Get Down with Me (3:46)
  6. Wasting My Time (4:14)
  7. Weekend Love (4:06)
  8. Time Goes By (4:51)
  9. If You Wanna Have Some Fun (5:26)
  10. Oxygen (4:56)
  11. Goodbye (4:35)
  12. Holler [MAW Remix] * (8:30)
avatar van Kos
Kos
Holler is wel een leuk liedje

moviefreak#1

Is volgens mij ook het enige liedje wat er van dit album uitgebracht is.

Kon je wel is gelijk in hebben :s

Is volgens mij ook het enige liedje wat er van dit album uitgebracht is.

Ook love leat the way ofzo iets

Inderdaad die ook,maar dit album is gewoon totaal geflopt.

jassonn schreef:
Inderdaad die ook,maar dit album is gewoon toaal geflopt.

Volgens mij ook ja!

avatar van Carow
Mist er nou eentje op die cover of ligt het aan mij?

avatar van BlauweVla
Geri Halliwell ging in 1998 al weg bij de Spice Girls.

avatar van Carow
Ow oke...

ALS ALS ALS ALS men dit album maar eens n kans had gegeven... Sterke vocals, supersterke songs inderdaad tussen zeeeer zwakke songs! Maar overall toch best te pruimen.

Goodbye, Holler en Let Love lead the way waren singles.

en wat men tegenwoordig toch n flop vindt... 6+ miljoen stuks verkocht!

avatar van Conway Twitty
jah, verrasend hoeveel kleine meisjes er in Engeland wonen

avatar van Lennonlover
0,5
0.5 belachelijke groep, spijtig voor de mooie Victoria...

avatar van HiLL
Victoria mooi?

avatar van Hans Brouwer
HiLL schreef:
Victoria mooi?
Lelijk is anders

Ben toch nog steeds blij dat ik dit luisterde toen ik klein was in plaats van K3

avatar van blueritmo
Anna.R schreef:

k ben het helemaal met je ens

avatar van jowietje
blueritmo schreef:

k ben het helemaal met je ens

En ik ook

avatar van Madonna
Ik heb deze voor 1 euro gekocht in een winkel....er lagen stapels. Ik luister het af en toe. "Holler"vind ik een lekker poppy nummer. Het is best met aandacht gemaakt en er staan een paar aaridige liedjes op. De dames zingen goed.....strak geproduceerd.

-3-

avatar van Jochempie
0,5
Hier sloeg het nergens meer op.

avatar van FunkStar
'Holler' en 'Let love lead the way' waren nog wel aardig, maar voor de rest is het het meest trieste zooitje nummers dat ik ooit heb gehoord! Laat R&B maar aan de Amerikanen over, die zijn er 3 miljoen keer beter in.

avatar van .Fee.
jowietje schreef:

En ik ook

En ik ook!
Spice Girls waren echt fantastisch in die tijd, en nu is af en toe luisteren ook nog wel leuk..

LoveStoned
Hun eerste album was echt geweldig, omdat het zo kinderachtig was en ze bleven ook zo lekker. Maar in Forever doen ze oppeens zo volwassen terwijl deze liedjes in een woord verschrikkelijk zijn. 0,5

Goed album!

En totaal niet geflopt! 6 miljoen exemplaren waren er verkocht. Oke voor Spice Girls is dit tegenvallend maar 6 miljoen is nog steeds heel erg veel!

avatar van lizzy123
fijn dat zij nu weer bij elkaar zijn ben benieuwd hoe het met de nieuwe single scoort (headlines)

avatar van GiRlS AlOuD FaN
Dit album vind ik nu nog goed..
bij de andere zijn het alleen wannabe, spice up your life & viva forever die ik nog goed vind :O

avatar van Lennonlover
0,5
En waar staat Gerry Halliwell op de cover???!!!

avatar van Paap_Floyd
1,0
Die was er in 1998 al uitgestapt. Dat staat ook enkele berichten hierboven. Lezen voordat je iets post plz.

Minste Spice Girls-album trouwens.

avatar van musicfriek
Maar op dit album is wel het beste Spice Girls-nummer te vinden: Holler

Verder ken ik dit album niet en dat houd ik graag zo.

FunkStar schreef:

In de jaren '60, ja.

Lennonlover schreef:
En waar staat Gerry Halliwell op de cover???!!!

Was op tijd vertrokken, natuurlijk. Geri was altijd al m'n favoriete Spice Girl en die move bevestigde dat alleen maar. Solo was ze ook de beste Spice Girl.

avatar van LucM
1,0
Dit album met misleidende titel had nooit uitgebracht mogen worden! De eerste 2 albums vond ik nog leuk en afwisselend met een aantal guilty pleasures, hier meenden ze op de R&B-toer te moeten gaan en nog erger : er staat geen enkele gedenkwaardige song op (de singles "Holler" en "Goodbye" kunnen in de verste verte niet tippen aan hun vroegere hits), alles klinkt zo flets en lusteloos zonder nieuwe ideeën of emotie. Terecht geflopt, deze kutplaat, het grote publiek had hier bij het rechte eind.