Kano - Another Life (1983)

Italiƫ

4. Another Life (7:14)
  5. Ikeya-Seki (5:58)
  6. China Star (5:45)
avatar van trebremmit
Clipje toegevoegd van Another Life, die vette dansmoves mogen niet onopgemerkt blijven.
Tof nummer trouwens wel.

Clipje werkt helaas niet meer, maar wellicht was het deze?
Naast vette dansmoves ook mooi geplaybackt.

Another Life ken ik via Discopolis, een Franse 00's houseplaat die dit mooi samplet:

Verder een album dat het vooral van de vette 80s sound moet hebben. De zang voelt wel wat fout en over-de-top en kan me voorstellen dat mensen hierop afhaken, maar als je niet vies bent van 80s en italo zit je hier wel goed. Naast Another Life vind ik ook het instrumentale Ikeya-Seki een uitschieter. Dat is typisch zo'n nummer dat van invloed is geweest op allerlei nieuwe artiesten die dit geluid nadoen. Zou me ook niets verbazen als er een enorme waslijst is van nummers waarin dit gesampled is.