Blu & Evidence - Los Angeles (2024)

Label: Bigger Picture

1. 54th (1:43)
  2. The Land (3:42)
  3. Los Angeles (3:04)

met Nana

4. Three Wheel Motion (4:01)

met Kokane

8. Hell (3:31)

met Propaganda

9. Heaven (2:49)

met C.S. Armstrong

10. Wish You Were Here (2:14)
  11. Lights at Night (3:12)

met Domo Genesis en Navy Blue

12. Wild Wild West (2:39)
  13. The LA (2:35)
avatar van JRLA
geplaatst:
Zou dit wat zijn? Ga hem morgen maar eens luisteren. Jammer dat EV ook een vinyl winstmaak uitvreter is geworden, deze zal niet in de Europese platenzaken liggen.

avatar van JRLA
Het woord dat bij blijft hangen is: MEHHH

avatar van Silky & Smooth
geplaatst:
Tsja... de producties van Evidence zijn op z'n minste bijzonder. Niet dat ik direct de instrumental zou opzetten, maar ik vind het toffe beats. Alleen Blu komt (weer) niet heel sterk... geen lekkere flow en ook een beetje zeurderig. Niet perse heel plezierig om naar te luisteren jammergenoeg.

avatar van Elohim
geplaatst:
Moet het album nog eens in het geheel beluisteren, maar Wild Wild West is zo'n heerlijke track! Grotendeels door de geweldige producties van Evidence, maar luistert echt heerlijk weg zeg.

avatar van Silky & Smooth
Elohim schreef:

Is ook mijn (enige) favoriet op dit album

avatar van Kos
Kos