Katy Perry - 143 (2024)

2. Gimme Gimme (2:57)

met 21 Savage

3. Gorgeous (3:17)

met Kim Petras

4. I'm His, He's Mine (3:18)

met Doechii

10. Truth (2:57)
  11. Wonder (3:24)
  12. I Woke Up * (2:28)
  13. Has a Heart * (2:47)
  14. No Tears for New Year's * (3:22)
  15. OK * (2:38)
  16. Gimme Gimme * (2:44)
  17. Woman's World [Live from Brazil] * (3:18)
  18. California Gurls [Live from Brazil] * (3:17)
  19. Teenage Dream [Live from Brazil] * (3:43)
  20. Part of Me [Live from Brazil] * (4:03)
  21. Dark Horse [Live from Brazil] * (2:48)
  22. Never Really Over [Live from Brazil] * (3:36)
  23. Wide Awake [Live from Brazil] * (3:41)
  24. Lifetimes [Live from Brazil] * (3:11)
Het album nu al best vaak geluisterd en eigenlijk vind ik hem steeds leuker worden. Als je weet wat je kan verwachten, is het wel een entertainende plaat. Ja, het is wat gedateerd en tekstueel is het ook geen Lana del Rey. Maar het voelt toch wel steeds meer als een Katy Perry album en dan vooral geïnspireerd door Witness (2017). De massale haat op dit album begint overigens wel een soort hype te worden.

avatar van Style.Girl
Vreselijk!!! Ik hou van Katy Perry, heb veel albums positief beoordeeld en kan ik nog steeds naar luisteren, maar dit is echt nog erger dan haar laatste album. Het gaat bergafwaarts met haar. Geef mij de oude Katy Perry terug.

De nummers voelen niet authentiek, niet goed geproduceerd alsof het album in een halfuur gemaakt is. Inspiratieloos. De beats zijn leuk en er zit ook een ander soort stijl achter, maar het had veel beter gekund.

Een nummer als Gimme Gimme? Serieus? Het klinkt nergens naar. Ik vind wel als je popmuziek maakt dat het belangrijkste is dat het lekker moet klinken. Heel monotoon nummer. Net als Gorgeous en I'm His, He's Mine bijvoorbeeld.

De leukste nummers zijn Woman's World (wel jammer van de irritante, afgezaagde boodschap en de slechte tekst), Lifetimes en Wonder. Crush is ook nog wel prima. Het laatste nummer van het album is dan nog het beste. Helaas halen de goede nummers het nergens bij haar eerdere werk, zelfs niet bij de niet-singles van haar vorige albums. Daarvan zijn er nog genoeg die veel beter zijn.

Gemiste kans.

avatar van Thunderball
Deze nu een aantal keren gedraaid en ik vind het gewoon een lekker album. Nummers zijn wel vaak kort en lijken in elkaar over te gaan.
Verder hoorde ik het uiterst vervelende Gyspsy women door een nummer heen en zelfs Katys eigen Last Friday Night.
Mijn cd versie heeft een ietwat afwijkende hoes en een extra nummer.
Misschien geen echt veel monster hits, maar zeker niet slecht en luistert lekker weg.

Zucht! Natuurlijk moest ik weer allerlei verschillend uitgebracht vinyl hebben, want anders niet compleet.

Voor nu een dikke zeven, ofwel 3,5 ster.