Beth Hart - You Still Got Me (2024)

Label: Provogue

1. Savior with a Razor (4:47)

met Slash

2. Suga N My Bowl (3:33)

met Eric Gales

3. Never Underestimate a Gal (3:07)
  4. Drunk on Valentine (5:22)
  5. Wanna Be Big Bad Johnny Cash (3:21)
  6. Wonderful World (4:39)
  7. Little Heartbreak Girl (4:18)
  8. Don't Call the Police (6:30)
  9. You Still Got Me (6:01)
  10. Pimp Like That (4:52)
  11. Machine Gun Vibrato (3:15)
avatar van Zwaagje
Geen berichten hij dit album, 5 stemmen en een 4.40* als gemiddelde. Ik ben benieuwd naar de onderbouwing. Ik ben zelf begonnen aan het album en gestopt. Ik ben een beetje "Beth moe", eerlijk gezegd. Wat te veel (het zelfde) van het goede denk ik. Wie weet pak ik het album later nog wel eens op als ik meer in de stemming ben. Aan al die bovengemiddelde stemmers: Veel plezier!

avatar van rider on the storm
Beth moe was ik ook een beetje maar man oh man wat verrast ze me met dit veelzijdige album. Van jazzy (drunk on Valentine), tot country (Wanna be big bad Johnny Cash)..tot lekkere Beth bluesrock en natuurlijk fantastische ballads zoals You Still got me (mijn favoriet) en Little heartbreak girl… en niet te vergeten die lekkere huppelende single Wonderful World.

Kortom een fantastisch mooi gevarieerd album. Beth heeft mij verrast en wederom te pakken.

avatar van blaauwtje
Och ja wat is Beth moe, Beth Hart een vrouw met een bipolaire beperking, soms vestigt ze op een negatieve manier de aandacht hier op,maar meestal schrijft ze de problematiek op een voortreffelijke manier van zich af.

Zo ook weer op deze plaat, op deze manier laat ze ook weer zien , aan haar lotgenoten, hoe je ook hier mee om kan gaan. De laatste paar keer kwam ze hier op een negatieve manier mee in de media, afgelaste en afgebroken concerten, misschien dat ze daarom Nederland wat links laat liggen?? Alleen een concert in Groningen, weliswaar binnen 4 minuten uitverkocht, en een grote Duitse en Franse tour.

Terug naar deze plaat, hij gaat krachtig van start met Slash op de gitaar, daarna wat gas terugnemend om via een wat jazzy song uit te komen bij Big bad Johnny, de kenmerkende klanken van The man in black laten mijn speakers heerlijk trillen.

Kant twee is mijn favoriete kant , met een op Phantom of the opera achtige Don’ t call the police en het kippenvel opwekkende You still got me. Kortom een ,wederom , voortreffelijke plaat van een aandacht trekkende zangeres, die dat op deze plaat op een positieve manier doet.

Zwaagje schreef:

Ik kom ook niet door het album heen omdat ik bepaalde nummers teveel op replay heb staan, meesterwerk.

rider on the storm schreef:

Spijker op de kop! niets aan toe te voegen.

avatar van Chet
blaauwtje schreef:

Heb haar dikwijls live gezien en inderdaad, de laatste keer in de Ziggo werd het concert onverwacht afgebroken, wat wel iets van een anti climax betekende.
Maar alle andere concerten die ik heb gezien werden gewoon, vol energie, afgemaakt.

Opvallend dat ze nu slechts één concert in Nederland geeft. Voorheen leek het toch een van haar favoriete locaties om op te treden. Jammer dat ik niet wist dat ze naar Groningen zou komen, anders had ik zeker weer een kaartje gekocht.

Titelnummer van dit album al dikwijls beluisterd en prima "tranentrekker".
Na de eerste beluistering van deze nieuwe release vind ik het een herkenbaar doch zeer afwisselend album.
Ben in ieder geval nog lang niet "Beth moe".

avatar van Michiel Cohen
Zwaagje schreef:

Ik ben er niet eens aan begonnen. Na die Bonamassa albums vond ik het wel mooi geweest.

avatar van Frans van Laarhoven
Geen twijfel over mogelijk, met stip album van het jaar, gaat de laatste 1,5 maand niet meer overtroffen worden. Geweldige gevarieerde songs, prachtige begeleiding en die stem, wauw!

avatar van Zwaagje
Wat een enthousiasme voor dit album en ik hoor alleen maar een herhaling in zetten. In iedergeval fijn voor haar en voor de schare fans. Ik hoor wel de kwaliteit en de bijzondere stem van Beth, dus onvoldoende zal ik dit niet geven; ik onthoud me van stemmen.

Je moet hier van houden, ik vind haar stem niks dus aan mij niet besteed. Geef ook geen cijfer

avatar van konijnmuziek
You Still Got Me van Beth Hart is een mix van country, soul en rock, maar die combinatie werkt naar mijn mening niet zo goed. Ik geef doorgaans de voorkeur aan muziek met een duidelijke muzikale richting. Ja, ik ben een hokjesman. Beth heeft absoluut een krachtige stem, daar valt niets op af te dingen, maar ze legt er naar mijn smaak te veel dramatiek in. Het dieptepunt van het album is wat mij betreft Don't Call the Police.

avatar van rudiger
Ik heb al haar studio albums gehad en ook weer verkocht . Het klinkt niet oprecht en er zit geen beleving in . Ik geloof er niets van wat ze zingt .
MAAR , Live is deze dame weergaloos en komt het echt binnen . Live zit er emotie in en dat voel je .