Backstreet Boys - Unbreakable (2007)

Label: Jive

1. Intro (0:58)
  2. Everything But Mine (4:06)
  3. Inconsolable (3:36)
  4. Something That I Already Know (3:29)
  5. Helpless When She Smiles (4:04)
  6. Any Other Way (3:23)
  7. One in a Million (3:32)
  8. Panic (2:52)
  9. You Can Let Go (3:32)
  10. Trouble Is (3:32)
  11. Treat Me Right (4:09)
  12. Love Will Keep You Up All Night (4:14)
  13. Unmistakable (3:46)
  14. Unsuspecting Sunday Afternoon (3:21)
  15. Downpour * (3:20)
  16. In Pieces * (3:41)
  17. Nowhere to Go * (2:48)
Ik weet eigenlijk niet wat ik van deze cd moet verwachten.
Het zal waarschijnlijk toch wel een waardeloze cd worden netals de vorige cd van 2 jaar terug.

avatar van Ericos
Ben zo benieuwd naar deze!
De vorige CD 'Never Gone' vond ik geweldig. De eerste single is alvast erg lekker.

avatar van Snowblood
Hier zit toch geen hond op te wachten?

avatar van Justinx
Ericos, waar haal je toch iedere keer je enthousiasme voor dit soort muziek vandaan?

Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van Ericos
Waar ik dat vadaan haal? Vroeger als klein jongetje was ik al hele grote fan. En de Boys maken nu nog steeds geweldige nummers. Heel mooi gezongen.. Ach, ik snap gewoon niet waarom mensen gelijk zo hatelijk op een nieuw album van ze reageren!!!

Ze maken gewoon hele goede muziek, punt!

En ook niet voor niks de meest verkopende boyband allertijden.

avatar van Azzurro
Zeker? Was Take That niet de best verkopende boysband?

Mojo Pin
Toch wel een belangrijke gegadigde voor het album van het jaar wat mij betreft.

Omg.
Ze zijn er weer.
Heb ze nooit goed gevonden, zo standaard.
Zal nu wel weer zo zijn.

djeffibrelich
backstreet's back, alright!

avatar van -Kv
-Kv
Ik heb heb het album nog geen echte kans 'kunnen' geven maar Treat My Right klinkt wel erg lekker =)

avatar van btF
btF
Is gewoon backstreet boys, oftewel weer prachtige muziek dus een MUST voor de liefhebber.

avatar van ForgottenSon
Bedroevend laag niveau van reacties hier tot op heden, niet geheel verrassend natuurlijk. Net als de lage waardering.

Het enige dat ik van dit album kan hopen, is dat het net als voorganger "Never Gone" weer prachtige ballads zal bevatten, afgewisseld met songs met een wat vrolijkere noot. Er zit wel degelijk klasse in de muziek die de boys de laatste jaren hebben gemaakt, jammer dat de bevooroordeelde muziekkenner dit niet wil zien.

tuktak
ik heb het album beluisterd, het is eigenlijk best leuk! haha. jah dat had ik ook niet verwacht. vroeger kon ik sommige songs van de backstreet boys ook wel waarderen, voor dit album geldt hetzelfde...
maar je moet er wel voor open staan, voor popmuziek natuurlijk...

avatar van annepan101
Leuk dat ze weer een album hebben, ben het aan het beluisteren en het is wel echt BSB muziek. Ik mis Kevin z'n dramatische stem af en toe

De nieuwe single vind ik al erg goed in het gehoor liggen (en leuk kijkmateriaal....Nick blijft leuk!!!}
Maar wat ik al gehoord heb van de cd klinkt super! Hoop dat ze nog heel lang muziek blijven maken!
Deze boyband is tenminste wel écht een goede zanggroep!
Natuurlijk zijn er nog wel wat maar met hun lange carriére achter de rug en dan nog steeds de hitlijsten weten te halen, toch best een prestatie!!

Prima pop-album. Zeer gevarieerd album ook. Respect!!! 4.5/5

0,5
Super slechte cd!

Ik vond het vorige album ook al niks. Ze lijken te zijn vergeten waarmee ze zijn groot geworden. Waarom nou van die mierzoete nummers met van die ongeïnspireerde teksten? Oké de nummers van vroeger waren ook niet echt van een hoog intellectueel gehalte maar ze klonken in iedergeval lekker in het oor en zorgde voor een feest sfeer. Naar mijn mening hadden ze beter in 2000 kunnen stoppen en een reunietour doen ofzo net zoals de Spice Girls nu doen, want met zon album sla je een flater!

avatar van Marjolein19
Album klinkt weer lekker zoals elk ander album. Ben blij dat ik hem gekocht heb!

netherlands schreef:
Super slechte cd!

Ik vond het vorige album ook al niks.

Mag ik vragen waarom je dan aan dit album bent begonnen? De huidige stijl beviel je kennelijk al niet, wat had je dan verwacht man?

Je helpt bovendien ook weer mee aan een leuk sterrengemiddelde.

0,5
Ik heb de cd geluisterd online om te kijken of het misschine nog wat was. Maar viel dus erg slecht!

En ik ben gewoon eerlijk tis mijn mening dus jammer van het gemiddelde

SSS
neeltje schreef:

Bestaat hunkmeter.nl nog niet??

neeltje schreef:

Als ze nou is zouden beginnen met muziek te maken!

neeltje schreef:
Deze boyband is tenminste wel écht een goede zanggroep!

Het zijn geen boys meer, maar goed... een boyband. De hitlijsten zullen ze waarschijnlijk altijd wel halen, er zijn namelijk altijd wel tieners die dit geweldig vinden (hoe onbegrijpelijk ook).

Heb het album beluisterd en ik weet zeker dat bijna iedereen die zegt dat het 0.5 is, neit heeft geluisterd. Want het is een goede album, beter als wat ze eerst deden. Vooral die Intro is mooi met AJ

avatar van ForgottenSon
Voorzichtig verhoogd naar 4,5 sterren, want dit is "gewoon" een heel sterk album. Vooral "Something That I Already Know" is geweldig.

Toppertje!

Same here. Ik vind het gewoon jammer dat een aantal leden heel laag geven terwijl ze hoogstwaarschijnlijk niet eens de moeite hebben genomen om te luisteren. Zo is er 1 die eerst 5.0 gaf en dan 0.5, dat is gewoon onzin lijkt mij.

Trouwens als je op wikipedia kijkt zie je allemaal links naar recensies die erg positief zijn

Ze zijn weer helemaal terug Het nieuwe album is geweldig!

Wat kunnen sommige mensen toch heerlijk zeuren, ondertussen wekken de bsb blijkbaar wel hun intresse anders luister je dit album niet.

Weer een supergoeie cd! Top! Ik ga binnenkort ook naar hun concert in ahoy, heb er zin in! Backstreet's back

avatar van ForgottenSon
En da's dus morgenavond al! Ik ga ook een kijkje nemen en flink hopen dat bonustrack In Pieces ook gedaan wordt, vind ik persoonlijk het sterkste nummer van deze cd

wwelover schreef:

Zou er niet aan moeten denken, heb dit al te vaak gehoord in het verleden.

avatar van SoNick
Dat wil niet zeggen dat je een laag cijfer moet geven zonder dat je het album gehoord hebt. (Omgekeerd ook niet).

Dit is gewoon goede popmuziek
Je moet er wel van houden
Kevin's stem mist wel een beetje

deze cd heb ik dezelfde dag nog gekocht
vind hem geweldig beter dan never gone vond ik nogal saai
deze is lekker afwisselend van vlottte nummers tot balands

avatar van jellecomicgek72
Het intreseert me niet het is niet mijn muzieksmaak maar het stoort me ook niet.

goed album