Hi Gloss - You'll Never Know (1981)

Label: Epic

1. You'll Never Know (5:25)
  2. It's Up to You (5:46)
  3. Cash (4:42)
  4. I'm Totally Yours (5:16)
  5. All Day, All Night (5:41)
  6. I Want Your Love to Last (5:23)
avatar van FunkStar
Een geweldig disconummer is You'll Never Know van ééndagsvlieg Hi-Gloss, geproduceerd door Tom Moulton die ook verantwoordelijk was voor o.a. "Doctor Love" van First Choice, "Disco Inferno" van The Trammps en "Never Can Say Goodbye" van Gloria Gaynor.
Het nummer is later door Shakatak ook nog eens gecoverd!

avatar van sq
sq
Ach wat leuk een album van Hi-Gloss. Ik heb alleen het singletje van het titelnummer. Mooie stijlvole langzame disco. Ben wel benieuwd of het slotnummer toevallig een Chic-cover is? Het zou er goed bij passen.

avatar van lebowski
sq schreef:
Ben wel benieuwd of het slotnummer toevallig een Chic-cover is?

Nee hoor, het nummer heet dan ook voluit I Want Your Love to Last. Inmiddels gecorrigeerd.

avatar van kareltjemusic
Hi-Gloss was inderdaad een 1 dags vlieg
Ze hadden hier een top 40 hitje op het ramshorn label met de zelfde titel als dit album. Moet zeggen dit is een lp/cd die in zijn geheel goed is, kom je maar zelden tegen in de dance wereld.

By the way het label klopt niet helemaal
Oorspronkelijk zat het op het New Yorkse Prelude label
In de UK zat ie wel op Epic
Nederland had hem op Ramshorn.

is ook nog op CD verschenen op Het Canadese Unidisc., begin jaren 90

You'll never know

avatar van T.O.
Heerlijke plaat inderdaad.

Hoorde vandaag voor het eerst I'm Totally Yours (12"),aangenaam verrast!