Maribou State - Hallucinating Love (2025)

Electronic
Label: Ninja Tune

1. Blackoak (4:48)
  2. Otherside (3:53)

met Holly Walker

3. II Remember (4:05)
  4. All I Need (3:47)

met Andreya Triana

5. Dance on the World (3:34)

met North Downs

9. Eko’s (3:54)
  10. Rolling Stone (4:29)
avatar van panjoe
panjoe (moderator)
Blackoak vond ik een beetje een anonieme single maar Otherside klinkt uitstekend, lekker upbeat, en de combinatie met de karakteristieke stem van Holly Walker werkt - net als op Steal en Nervous Tics, mijn twee favoriete tracks van Maribou State - weer als een trein.

Alvast een album om voor naar 2025 uit te kijken.

avatar van sj0n88
Blackoak vind ik juist by far de sterkste single. Maar ook Bloom wordt gewaardeerd hier. Vrijdag ga ik ze in Amsterdam live aan het werk zien. Heel benieuwd.

avatar van overmars89
Niets vernieuwends, maar wel echt de kenmerkende fijne sound van Maribou State. Eigenlijk kun je dan sowieso niet misgaan, zeker omdat ze maar 1 keer in de aantal jaren wat releasen.

avatar van Minneapolis
Mooie hoes. Ik neem aan dar de kleuren aangepast zijn, maar ik ga er vooralsnog van uit dat het een echte foto is. Al weet je niks meer zeker tegenwoordig. Een montage kan ik ook nog mee leven vanwege het goede idee en idem uitvoering.

avatar van WoNa
Een album dat mij uit mijn comfort zone trekt. Hoe positief moet de toekomst uitwijzen.

avatar van remcodurez
Onderhoudend album. De eerder uitgebrachte singles blijken toch het betere werk van het album te zijn. Blackoak
Maribou State maakt fijne zomerse heupwiegende dance maar kleurt soms wat teveel binnen de lijntjes. Het volgende album mag net wat meer verrassen.