Necro - Death Rap (2007)

Label: Psycho+Logical

1. Creepy Crawl (2:07)
  2. No Remorse (3:30)
  3. Some Get Back (Revenge) (2:20)
  4. Belligerent Gangsters (2:32)

met Harley Flanagan

5. Suffocated to Death by God's Shadow (4:12)

met Brian Fair, Mark Morton, Mike Smith en Steve DiGiorgio

6. Mutilate the Beat (2:12)
  7. Keep on Driving (4:49)
  8. Technician of Execution (2:24)
  9. Keeping It Real (3:23)

met Adam Jackson

10. Exploitation (1:30)

met Mr. Hyde

11. As Deadly as She Can Be (2:00)

met Ill Bill

12. Evil Rules (2:09)

met Scott Ian, Dave Ellefson en Ray Alder

13. Forensic Pathology (1:25)
  14. Portrait of a Death Rapper (2:59)
avatar van thomzi50
Grappig, maar geen goed album. Soms wel lekker, vooral productioneel, maar de nummers waarin stevige gitaren uit de kast worden getrokken bevallen me niet. Daarnaast is Necro rappend niet goed genoeg om een album te dragen. 2,5*

??

Necro is rappend niet goed genoeg om een album te dragen?
Luister jij alleen naar de beats of zo?

Ik ken niet veel MC's die tekstueel beter zijn dan Necro.... ik kan me voorstellen dat sommigen het onderwerp niet bevalt. Maar qua lyrics en metaphores is Necro een van de betere MC's ooit.

Hypno
Mee eens

avatar van Hilbert
Leuk albumpje vooral na het voor mij mindere sexcorsist album alleen mis ik een posse track zoals bijv. nirvana op de pre-fix cd

avatar van discipline
op z'n tijd hou ik wel van de crossover metal en hiphop door elkaar heen de beste nr's zijn toch keepin it real, creepy crawl, portrait of a death rapper, keep on driving en no remorse

leathaface2009
Dit is de beste cd van de afgelopen jaren. Vooral de Metal tracks zijn er goed. Op de laatste track na geen enkele mindere track te bespeuren.

avatar van Dielie
er komt geloof ik een nieuw album in februari

avatar van L_T_B
Minder vriendelijke berichten verwijderd.

avatar van james_cameron
Middelmatig hiphop album, aan de saaie kant door de nogal monotone raps en de vrij stompzinnige teksten. Productioneel is het ook allemaal aan de zwakke kant- vooral de songs met metal samples klinken erg slap en iel. Hier en daar een leuke track, maar als geheel is dit niet best. Belligerent Gangsters, voorzien van maf polka-ritme, is de meest bizarre track.