The Cure - Songs of a Live World (2024)

Alternatieve titel: Troxy London MMXXIV

Label: Polydor

1. Alone (6:48)
  2. And Nothing Is Forever (6:53)
  3. A Fragile Thing (4:43)
  4. Warsong (4:17)
  5. Drone:Nodrone (4:45)
  6. I Can Never Say Goodbye (6:03)
  7. All I Ever Am (5:21)
  8. Endsong (10:23)
avatar van Chameleon Day
Ga ik zeker checken. Dat concert op 1 november was prachtig. Hoop dat we hier geen “productie” akkefietje hebben.

avatar van RonaldjK
Nee inderdaad, die discussie is me nu al te eindeloos... Het concert was goed, dát is zeker. Betekende die vrijdag een heerlijk avondje voor de laptop: wie had gedacht dat het vanaf dit medium zo goed zou binnenkomen.

avatar van musician
Toepasselijk dat het pas te koop is vanaf vrijdag de 13e.
Daar moet de afdeling marketing wel achter zitten.

musician schreef:
Toepasselijk dat het pas te koop is vanaf vrijdag de 13e.
Daar moet de afdeling marketing wel achter zitten.

Ik denk dat de productie gewoon ruk is.

avatar van Premonition
Opbrengsten gaan naar War Child. Robert Smith of Marco Borsato, niet moeilijk lijkt mij, kopen dus!
Vinyl is pas in februari 2025 beschikbaar

avatar van KKOPPI
Wel fijn, wat versies van deze nummers zonder wollige bas!

avatar van Castle
Heerlijk hoe de bas ronkt, naast de meer open mix.
Wat ik hoopte van de YT opname is de opname hier gelukkig overeind gebleven

avatar van davevr
Ik keek net live op YT en dat is al een pak beter. Ook leuk dat Simon in 2024 voor de luipaardmantel en skinny jeans gaat.

Vandaag binnen gekregen, wat een toffe productie en geweldig gespeeld. Aanrader!

Jack Dent schreef:
….wat een toffe productie…

Wat een opluchting! Bij de studioversie lees ik berichten met andere strekking.

avatar van Chameleon Day

Zeker, concert werd ook live uitgezonden op YT…. Maar daarmee heb je het nog niet op cd of vinyl.

Chameleon Day schreef:

Of op cassette

avatar van Alicia
En dan nu nog op blu-ray. Want hier horen leuke beelden bij. In 5.1 surround, met of zonder Atmos.

Alicia schreef:

The Show of a Lost World is aanstaande. Op blu-ray en DVD. Valt op de mat op 13 december as.
Hoop ik...

avatar van Alicia
De blu-ray The Cure is binnen. Heel mooi. Goed geluid ook.