Underworld - A Hundred Days Off (2002)

Dance / Electronic

5. Little Speaker (8:38)

met Juanita Boxill

6. Trim (3:23)
  7. Ess Gee (2:22)
  8. Dinosaur Adventure 3D (7:56)
  9. Ballet Lane (3:39)
  10. Luetin (7:00)
avatar van andnino
Vanwege het heerlijke Two Months Off ben ik Underworld begonnen te luisteren bij dit album, en het is me goed bevallen. Mo Move vind ik ook heerlijk, en een aantal andere nummers beviel eerst wat minder, maar heeft inmiddels hetzelfde effect als de eerste twee tracks, Sola Sistim, Dinosaur Adventure 3D en Luetin. De kortere nummers tussendoor zijn ook prima. Al met al heb ik hier wel vier sterren voor over. Op naar de volgende plaat binnenkort, maar voorlopig deze nog maar eens een paar keer opzetten.

avatar van pureshores
dat tweeluik Sola sistim/Little speaker heb ik nu alweer een paar keer gedraaid, eerst even wat rust en dan mag in Little speaker het tempo weer flink omhoog. Dit album ontluikt bij iedere draaibeurt meer, dan kan ik de nutteloosheid van Ess Gee er wel bij hebben