Kylie - X (2007)

2. Like a Drug (3:17)
  3. In My Arms (3:32)
  4. Speakerphone (3:54)
  5. Sensitized (3:57)
  6. Heart Beat Rock (3:24)
  7. The One (4:05)
  8. No More Rain (4:02)
  9. All I See (3:05)
  10. Stars (3:42)
  11. Wow (3:13)
  12. Nu-di-ty (3:04)
  13. Cosmic (3:09)
  14. Magnetic Electric * (3:17)
  15. White Diamond [Ballad Version] * (3:03)
  16. Rippin' Up the Disco * (3:29)
  17. King Or Queen * (3:03)
  18. I Don't Know What It Is * (3:17)
  19. Love Is the Drug * (3:41)
  20. In My Arms * (3:32)

met Jolin Tsai

Jocharo-T schreef:
Dit bedoel ik dus...

Jocharo-T
Je bevestigt het alleen maar op deze manier. Best sneu dat je het zelf niet door hebt. Dit is een discussiesite, maar als iemand dan op een normale manier een berichtje schrijft, in dit geval chaotic20, ga jij de discussie uit de weg met een sneue one-liner als "Ik weet het wel, maar dat ga ik niet aan jou uitleggen". Waarschijnlijk omdat het je dan te moeilijk wordt en je basis niveau te laag is om op een normale manier op iemand te reageren. Je kunt ook gewoon zeggen dat je het inderdaad niet weet. Want dat blijkt uit je reactie.

Chaotic20 gaat toch ook de discussie niet aan? Die zegt ook alleen maar "dit is geen dubstep", zonder dat verder toe te lichten. Dan snap ik best dat Waste Management niet genegen is dat wel te doen.

Jocharo-T
Ik ben het met je eens dat Chaotic had kunnen uitleggen wat hij denkt dat dubstep is, maar uit de reactie van Waste Management vind ik nou ook niet bepaald blijken dat hij weet waar hij het over heeft. Ik vind de opmerking van Chaotic een stuk normaler overkomen dan de vreemde reactie van WM, die gewoon op een vervelende overkomt. Nu ben ik als 'leek' nog niets wijzer. Daarnaast is dit niet de eerste keer dat WM met zulke lege one-liners op de proppen komt en discussies uit de weg gaat.

avatar van Waste Management
Zelf vind ik dat het nummer ''Nu-di-ty'' dubstep-invloeden bevat. En als dat niet zo is, so be it...

avatar van Waste Management
De B-side ''Cherry Bomb'' van de singles ''Wow'' en ''In My Arms'' is heerlijk nummer, jammer dat tie niet op het album staat...