Kylie - X (2007)

2. Like a Drug (3:17)
  3. In My Arms (3:32)
  4. Speakerphone (3:54)
  5. Sensitized (3:57)
  6. Heart Beat Rock (3:24)
  7. The One (4:05)
  8. No More Rain (4:02)
  9. All I See (3:05)
  10. Stars (3:42)
  11. Wow (3:13)
  12. Nu-di-ty (3:04)
  13. Cosmic (3:09)
  14. Magnetic Electric * (3:17)
  15. White Diamond [Ballad Version] * (3:03)
  16. Rippin' Up the Disco * (3:29)
  17. King Or Queen * (3:03)
  18. I Don't Know What It Is * (3:17)
  19. Love Is the Drug * (3:41)
  20. In My Arms * (3:32)

met Jolin Tsai

avatar van Mjoesik
Hier kijk ik zeker naar uit! 2 Hearts is in ieder geval een heel verrassend liedje vind ik. Het blijft hangen, heeft een leuke clip en een speciale sfeer.

avatar van Nickstbo
2 Hearts is een hele zwakke comeback singel ! Als je ziet dat Can't Get You Out Of My Head er ook een was....

Ik vrees een beetje voor Kylie want vindt het een singel dat erg tegenvalt ,

ach , met de noige hype misschien ........

avatar van Zwammer
Ik vind 2 Hearts ook behoorlijk slecht. Zeker als ik het vergelijk met het nummer dat Mylo voor dit album heeft geproduceerd (I'm In The Mood For Love), maar dat nummer heeft het album niet eens gehaald..

Verder ben ik wel benieuwd naar de producties van onder andere Stuart Price en Calvin Harris, dus ik zal het album binnenkort ook nog wel aan een luisterbeurt onderwerpen.

avatar van Matys
Ik vind 2 Hearts geen goede keuze voor 1e single maar wel weer eens wat anders. Kylie deed dit al eerder met Slow.
2 Hearts doet me erg denken aan Goldfrapp en het is eigenlijk precies de muziek die ik van Kylie wilde horen.
Sensitized is overigens ook een heerlijk nummer, veel meer in de stijl van het Fever-album.
Is Like a Drug hetzelfde nummer als Love Is a Drug? Zo ja, dan is die naast In My Arms en Stars ook al gelekt. Ik kijk erg naar dit album uit!

avatar van psychonaatje
Matys schreef:

Ik denk het niet. Love is the Drug is een cover van een nummer van Roxy Music. De versie van Kylie staat op deze cd. Sterke cover, vind ik trouwens.

avatar van rudiger
ik hoop voor haar dat deze plaat goed aanslaat , na al die ellende die ze heeft gehad kan ze wel `n opsteker gebruiken , en ik gun het haar zeer .

avatar van Ericos
De eerste single '2 Hearts' vind ik echt flut! BAH BAH BAH!

rudiger schreef:

Dat dacht ik ook.
Ben geen grote fan van commerciele muziek, maar Kylie mag van mij altijd, zij ruled gewoon!

Ik heb ook veel sympathie voor deze zangeres en het is knap zoals ze zich hersteld heeft van die afschuwelijke ziekte. Misschien sentimenteel, maar dat zorgt dan toch wel voor een streepje voor en ondanks dat ik de single ook niet zo leuk vind ga ik zeker achter het hele album aan ( ja ja ik heb wat cd's van deze dame in de kast staan en het vloekt echt niet tussen de rest ).

avatar van Pauluzz de BK
Ben erg benieuwd. Er zijn wat nummers gelekt, waaronder een handvol die in geen velden en wegen op deze tracklist te vinden zijn en dus wsh het eindstadium niet bereikt hebben maar wel
'In my Arms', 'Sensitized' & 'Stars', (zoals hier boven al gemeld staat) waarvan ik Sensitized (mits ze ook in de versie voorkomen als ik ze gehoord heb) erg lekker vind (lekker hard in de auto enzo) waarvan ze gebruik maakt van een sample van een Serge Gainsbourg duet (met Brigitte Bardot), "Bonnie & Clyde".

Bonnie&Clyde

'2 Hearts' is wat recht toe en recht aan en blijf minder hangen. Maar 'Sensitized' geeft hoop voor de rest van het album..

En Aero, ik heb ongeveer alle CD's sinds 'Kylie Minogue' in de kast staan, dus don't be ashamed. . .

WOW
uitgelekte nummers zijn de max !!

avatar van Xel
Xel
Ericos schreef:
De eerste single '2 Hearts' vind ik echt flut! BAH BAH BAH!

ik beschouw dat in dit geval als een aanbeveling....

avatar van Nickstbo
Ben in ieder geval op-gehypt

X koop ik zeker

Album is al te downloaden.

Amai ?
Maar een 2,0 ! ?
Valt hij tgen ?

klinkt als enorme rip-off

avatar van Pauluzz de BK
Real_Music schreef:
Album is al te downloaden.

oh? en waar dan? tot nu toe alleen een paar gelekte nummers, maar de HELE CD nog niet kunnen vinden..

avatar van rudiger
Zaterdag is Kylie te gast bij Paul de Leeuw , en brengt zij haar nieuwe single ten gehore .
kijken dus .

avatar van Poeha
Na de eerste keer gehoord te hebben, denk ik dat dit toch weer een goed album is geworden van Kylie c.s.

Dat "Sensitized" vind ik juist samen met "No More Rain" en "Nu-di-ty" de zwakke nummers op dit album, maar voor de rest een lekker album.
Vooral de 2e helft van dit album is lekker gemeleerd wat muziekstijlen betreft.
"The One" lijkt erg op die nummers van die gasten van Modern Talking (je weet wel...You Can Win If You Want) maar Kylie voert het veel beter uit.
All I See was voor mij een verrassing, want dit is een echt R&B nummer geworden.
Gelukkig staat er ook weer een echte disco track op zoals ook op het album Light Years uit 2000, namelijk "Wow".
En als afsluiter krijgen we ook nog een echte ballad voorgeschoteld.
Daarbij vind ik de tweede track "Like A Drug" een geweldig nummer.
En "2 Hearts" vind ik echt geen gek nummer. Klinkt goed.

Al met al 3* voorlopig, maar zit al dicht tegen de 3,5* aan.
Nog maar eens een aantal keer gaan beluisteren.

See ya!

avatar van Judith
Het leek wel Goldfrapp in dat clipje van d'r.

Ondanks dat ik een zwak heb voor poppetje Kylie zal ze toch altijd het 'kleine zusje' van Madonna blijven. Waar Madonna Queen of Pop wordt genoemd daar is de benaming Princess of Pop voor Kylie meer dan terecht en dat bewijst dit nieuwe album zeer zeker.
Het is allemaal best aardig maar toch vaak nét niet.
Leuke hap-slik-weg-pop, meer moet je er niet van willen maken. En hey.... het is toch Kylie en die krijgt al wat extra voordeel van de twijfel van mij

avatar van Kirsten035
Erg cool album, maar All I see had er niet op gehoeven.

avatar van Hans Brouwer
Ik zag Kylie Minogue afgelopen zaterdagavond op televisie in "de mooi weer De Leeuw show". Het lijkt me wel een sympathieke dame. De muziek van Kylie stelt echter maar bar weinig voor . aERodynamic heeft het hierboven als dat Kylie het kleine zusje van Madonna zal blijven. No way . Kylie kan zelfs niet in de schaduw van Madonna staan.

Nou vooruit 1*

avatar van Nickstbo
Zou hij deze zaterdag al te koop zijn ?
Normaal komen cd's ietsje vroeger uit dan hun releasedate.
Niet ?

avatar van AstroStart
Mooi album hoor! Vooral Heart Beats Rock, The One en Like A Drug! Mooi, mooi...

avatar van Reijersen
Het probleem met dit soort albums is dat het zó overgeproduceerd is. Naderhand vroeg ik me af welke van al die stemmetjes nou de echte Kylie is. Dus, hoe ze live zingt.

Verder is het natuurlijk vrij simpele, maar toegankelijk pop die simpel wegluisterd. Staan best wat leuke nummers op eigenlijk.

2,5 ster.

Nickstbo schreef:
Zou hij deze zaterdag al te koop zijn ?
Normaal komen cd's ietsje vroeger uit dan hun releasedate.
Niet ?

Hij is vrijdag al te koop bij de meeste winkels.

Pieter Paal
Is dit album echt de moeite waard of zal deze cd ook als een onderzetter eindigen?

avatar van lizzy123
fijn dat kylie weer helemaal terug is ik vindt haar nieuwe nummer helemaal te gek ik weet zeker dat zij het met dit album helemaal gaat maken geloof mij maar

tuktak
je kan wel horen dat een aantal tracks door dezelfde mensen is geproduceerd als tracks op blackout van britney, het is vrij inwisselbaar.
handig, kunnen ze elkaar afwisselen als een van de twee weer eens thuis zit...