Bush - I Beat Loneliness (2025)

Label: earMUSIC

1. Scars (3:29)
  2. I Beat Loneliness (4:23)
  3. The Land of Milk and Honey (3:14)
  4. We're All the Same on the Inside (3:21)
  5. I Am Here to Save Your Life (4:08)
  6. 60 Ways to Forget People (2:47)
  7. Love Me Till the Pain Fades (4:12)
  8. We Are of This Earth (4:23)
  9. Everyone Is Broken (4:00)
  10. Don't Be Afraid (5:15)
  11. Footsteps in the Sand (4:01)
  12. Rebel with a Cause (3:18)
avatar van Juul1998B
Heel veel zin in!

avatar van coldwarkids
60 Ways To Forget People is erg lekker!

avatar van Jumpjet
Beetje overgeproduceerd misschien, maar het hakt er wel ongelofelijk lekker in zeg. Onverwacht sterk album!

avatar van Juul1998B
Beetje een vlakke plaat van een band waarvan ik erg fan ben. Everyone is broken spring er bovenuit!
Wel beter dan het laatste album maar minder als the kingdom.

avatar van james_cameron
De stem van Gavin Rossdale begint nu echt achteruit te gaan, al blijft de schade hier gelukkig beperkt omdat het songmateriaal niet al te ruig is en duidelijk is gemodelleerd naar zijn huidige zangcapaciteit. Kortom, een nogal gezapig album, vooral naar het einde toe. De laatste vijf tracks rocken er niet bepaald op los, zullen we maar zeggen. Bush blijft echter altijd wel lekker om naar te luisteren, ook ditmaal, met aangenaam songmateriaal dat net boven het maaiveld weet te blijven. Maar dit behoort zeker niet tot het betere werk van de band.

avatar van Olivia
Ik vind deze nieuwe van Bush zeker niet slecht, er staan een paar goede rockers op, en ook best lekker stevig, maar ergens halverwege begint hij flink in te kakken. Ik hoor wel wat vernieuwing en wat electronische experimenten, maar het is ook weer meer van hetzelfde.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Verrassend sterk album van Bush.

avatar van Funky Bookie
Ik sluit me aan bij de verrassend sterk opmerkingen.
Vocaal begint het inderdaad wel serieus minder te worden, maar het is verder prima.