SAULT - 10 (2025)

8. H.T.T.R. (4:16)
  9. W.A.L. (3:36)
  10. S.O.T.H. (6:03)
avatar van Reijersen
Zeer productief zijn ze bij Sault. Dit is alweer het zoveelste album in zeer korte tijd. Zoals altijd werken ze weer thematisch. Dat is al duidelijk te zien bij de tracklisting waar de songtitels een soort afkorting zijn. Het is in de algehele linie een vrij relaxed album met hier en daar een lichte groove. Soms gaat het zelfs richting dromerig, zoals op K.T.Y.W.S. Maar ook een H.T.T.R wijkt of met zijn soort van hypnotiserende stijl, de ballad van S.I.T.L en het meer uitdagende L.U. zijn songs die de moeite waard zijn. De twee laatste tracks gaan weer meer de discokant op.