A Wilhelm Scream - Career Suicide (2007)

Punk / Rock
Label: Nitro

1. I Wipe My Ass with Showbiz (1:05)
  2. 5 to 9 (2:39)
  3. The Horse (4:53)
  4. Die While We're Young (2:32)
  5. Jaws 3, People 0 (2:40)
  6. Career Suicide (1:35)
  7. These Dead Streets (2:16)
  8. Get Mad, You Son of a Bitch! (3:55)
  9. Our Ghosts (2:11)
  10. Cold Slither II (2:20)
  11. Pardon Me, Thanks a Lot (1:32)
  12. Check Request Denied (1:52)
  13. We Built This City! (On Debts and Booze) (5:37)
avatar van McSavah
Erg lekker album weer. Snel, hard, maar ook catchy. Iets technischer dan hun vorige albums. Alleen "Our Ghosts" vind ik wat minder, de rest is gewoon erg goed met een paar uitschieters. De lyrics zijn ook weer top zoals we van ze gewend zijn.

avatar van nuf
nuf
klinkt goed, technisch ingewikkelder en sneller. "Die While We're Young" is mijn favoriet.

3.5/4

ik weet nog niet welke het word, ik hou het voorlopig bij een 3.5

klein skate-punkklassiekertje? Lekker uptempo plaatje, maar ook technisch en niet al te standaard riffs.4*

avatar van Devoo
Fijne band, enkele toffe nummertjes. Kijk er naar uit om ze live te zien!

avatar van bennerd
Fijne punk die mij stiekem wat doet denken aan een underground versie van Rise Against. Lekkere riffjes, hier en daar een beetje solo en aanstekelijke zang maken dit tot een aangename plaat.

Toffe cd heb hem geleend van iemand en hij slaat echt wel aan bij mij!

avatar van frolunda
Hele fijne hardcore plaat,niet veel meer maar zeker ook niet minder.Variatie is hier het toverwoord.