Marco Schuitmaker - Het Is Me Gelukt (2025)

geen stemmen

Label: 8Ball

1. Wat Zou Ik Daarvoor Moeten Doen (3:09)
  2. Engelbewaarder (3:16)
  3. Als Ik Breek (2:54)
  4. Zaterdagavond (3:02)
  5. Heb Je Ooit van Mij Gehouden (3:12)
  6. Zomernacht in Griekenland (2:47)
  7. Het Is Me Gelukt (2:59)
  8. De Waarheid (2:57)
  9. Vergeef Me (3:17)
  10. Van Goes Tot Purmerend (3:21)
  11. Beter Af Alleen (3:11)
  12. Het Spijt Me (3:21)
  13. Hier Mag Alles (3:16)
  14. Schaam Je voor Je Tranen Niet (2:57)
avatar van djwutru072
geweldige popsensatie in onsch landje.
kun je niet omheen

avatar van tnf
tnf
Die hoes - Is dat de wassen beelden-versie van Marco Schuitmaker?

avatar van Korreltje Zout
Zou hij, 'vader het is me gelukt' op zijn arm getatoeerd hebben?

avatar van musician
Volgens mij is de inhoud van de plaat al volledig met de foto op de hoes weggegeven.
Ik ga ook niet vragen wat er expliciet is gelukt, dit album of een vrouw zwanger gemaakt.
Waar zou hij naar kijken?
Ik lees bij djwutru072 dat we inmiddels weer moeten spreken van 'onsch landje'.
Ook dat past ongetwijfeld bij het niveau van deze nieuwste worp.

avatar van rudiger
Het is hem idd gelukt om van een bijna dood ervaring een feestnummer ala handjes de lucht in te maken .
Mr Plagiaat in bloedvorm .

avatar van djwutru072
achja, welk een zuurheid.

Meneer Schuitmaker harkt intussen tonnen binnen

avatar van adri1982
Die hoes; wat een fake-heid. BAH! Het lijkt wel een A.I.-illustratie. Alles is nep aan die Marco Schuitmaker. Dat zie je direct aan zijn (fake-)grijns. Het allerergste is dat zijn versie van 'Engelbewaarder' (2023) in diverse Eeuwige lijsten (zoals de Q-Music Top 1000 en de Top-2000) voorkomt, en op heel wat radiostations tot klassieker wordt gebombardeerd. Trouwens; deze fake-klassieker is niet eens van hem, maar is in 1975 of 1976 geschreven door Pierre Kartner, en werd in 1976 voor het eerst opgenomen door Mieke (Gijs) als 'Mijn Engelbewaarder' (Veel betere versie, als je het mij vraagt).

avatar van philtuper
rudiger schreef:
Mr Plagiaat in bloedvorm .
Is het daadwerkelijk plagiaat? Hij zal toch gewoon de rechten hebben aangekocht om dit nummer te mogen bewerken? Tis ook niet mijn ding hoor, maar het bereikt wel miljoenen Nederlanders, ook wel weer knap. Verder vind ik die albumhoes ook vré-se-lijk, maar ook weer knap hoe iemand zo'n hoes kan ontwerpen die in feite weer helemaal past bij het genre. Zou mij niet lukken, tegen mijn principes. Soort van ingekleurde jarendertigfoto met tanden die pijn doen aan de ogen.