Širom - In the Wind of Night, Hard-Fallen Incantations Whisper (2025)

Alternatieve titel: V Vetru Noči Šepetajo Trdopadla Zaklinjanja

Slovenië
Folk / Wereld
Label: Glitterbeat

1. Between the Fingers the Drops of Tomorrow's Dawn (16:06)
  2. Curls Upon the Neck, Ribs Upon the Mountain (14:30)
  3. No One's Footsteps Deep in the Beat of a Butterfly's Wings (3:14)
  4. Tiny Dewdrop Explosions Crackling Delightfully (11:54)
  5. Hope in an All-Sufficient Space of Calm (3:45)
  6. The Hangman's Shadow Fifteen Years On (18:57)
  7. For You, This Eve, the Wolves Will Be Enchantingly Forsaken (5:53)

avatar van Snoeperd
Sinds ik ze op LGW zag een groot fan en deze plaat klinkt weer ontzettend bezwerend (zelfs iets toegankelijker dan de voorganger!), met zo lijkt het bijna wat meer groove erin. Hoop dat ze door Europa gaan touren.

avatar van Teunnis
Snoeperd schreef:
Hoop dat ze door Europa gaan touren.

Eind november te zien in België.

Over een paar minuten ga ik ze zien in Ljubljana.

avatar van Johnny Marr
Teunnis schreef:

Eind november te zien in België.

Dat is morgen. Wel heel dicht voor mij, ik ga mss een kaartje kopen. Thx voor deze link man!

avatar van Snoeperd
Zeker doen, heel indrukwekkend live! Dit is ook weer echt een mooie plaat. Ik moet 'm dit x overslaan en hoop dat ze snel weer terug zijn.

avatar van Johnny Marr
Johnny Marr schreef:

Niet gebeurd helaas, er kwam iets tussen