Pommelien Thijs - Gedoe (2025)

Belgiƫ
Label: Sony

1. Ben Je Klaar? (3:40)
  2. Atlas (3:00)
  3. Niemand Is Bijzonder (2:42)
  4. Authentiek (2:58)
  5. Tegenwoordige Tijd (4:03)
  6. Ik Moet Gaan (2:43)
  7. Koning Minimaliseren (2:55)
  8. Wie We Morgen Zijn (3:18)
  9. Het Midden (2:41)

met MEAU

10. Het Beste Moet Nog Komen (3:05)
  11. Doen of Zijn (3:01)
  12. Roekeloos (2:55)

met WIES

13. Bel Me Als Je Thuis Bent (3:53)
  14. Cassandra (3:34)
avatar van harm1985
Wat een strategische miskleun keun was het om dit album op dezelfde dag uit te brengen als de nieuwe Taylor Swift. Of juist een meesterzet?

DPG Media Privacy Gate - hln.be

Hoe dan ook, dit album staat (op enige afstand, dat wel) tweede in de Dutch Album top 100. Vraag is, had ze met betere timing wél de eerste plek behaald.

Enfin, ik zag haar optreden bij Lubach en vond er niet veel aan. Dus dat wilde ik even zeggen, want dat schijnt de norm te zijn tegenwoordig.

avatar van Kronos
harm1985 schreef:

Pommelien Thijs verslaat Taylor Swift in Ultratop

Momenteel doet ze beter dan Taylor Swift. In Vlaanderen dan toch.

avatar van goldendream
In Vlaanderen is er veel gedoe om haar.