Arve Henriksen - Eivind Aarset - Terje Isungset - Uncharted Waters (2025)

1 stem

Noorwegen
Jazz
Label: All Ice

1. Echoes from the Shore (3:42)
  2. Letters in the Sand (3:53)
  3. The Drowned Beat (4:22)
  4. Uncharted Waters (5:27)
  5. Currents and Silence (6:32)
  6. Jazz for Drowned Cities (4:45)
  7. Where the Ocean Ends (3:05)
  8. Soundwaves & Silhouettes (3:19)
  9. Nautical Pulse (5:38)
avatar van Broem
M’n muzikale hartje gaat altijd sneller kloppen als ik een release voorbij zie komen van Arve Henriksen. Deze keer met die andere kanjer Eivind Aarset en ijskoning Terje Isungset. Dat belooft wat en dat klopt. Deze heren hebben het werkelijk in de vingers om fantastische composities in elkaar te sleutelen en te laten horen. Ook dit album staat weer vol met erg mooie liedjes die in mijn oren super klinken. Dit is Scandinavische jazz ten voeten uit. Technisch perfect, heerlijk geproduceerd en ‘n top geluidskwaliteit . Prachtig.

soms deed David Sylvian ook nog mee dacht ik

avatar van Broem
Neal Peart schreef:
soms deed David Sylvian ook nog mee dacht ik

Klopt. Deze Jan Bang, Erik Honoré, David Sylvian, Sidsel Endresen & Arve Henriksen - Uncommon Deities (2012) - MusicMeter.nl Niet om aan te horen (vind ik)