Talk to Her - Pleasure Loss Desire (2025)

Italiƫ
Rock / Electronic
Label: Icy Cold

1. Waterfall (4:30)
  2. PLD (3:50)
  3. Dyve (3:43)
  4. Surface (4:18)
  5. No Sound Remains (5:20)
  6. The Half Light (3:22)
  7. Someone Else (3:38)
  8. Another Life (3:32)
  9. In Echoes (4:02)
  10. Silver Waves (3:40)
avatar van jeanmaurice
Gaat steeds meer richting Depeche Mode vind ik, althans de vrijgegeven single/video. Ik ben niet meteen overtuigd, wel benieuwd naar het hele album. Nog even afwachten, hun vorige album vond ik erg sterk.

avatar van jeanmaurice
Het heeft ruim vijf jaar geduurd sinds de sterke voorganger, maar op deze nieuwe plaat staan wel weer erg sterke songs op zo op het eerste gehoor.

Pleasure Loss Desire | Talk To Her - talktoher.bandcamp.com

geplaatst:
Tjonge, dit is toch wel weer een sterk album! Ik moest even wennen aan de iets andere benadering dan op de voorganger. Dit is bij wijle een stuk elektronischer en minder postpunk en neigt vocaal soms naar Depeche Mode en Simple Minds, met name door de sterke zang van Andrea Visaggio die hier ook 'natuurlijker' lijkt te zingen zonder al te veel galm. Het uitwaaierende gitaarwerk is fenomenaal, tegen de shoegaze aan. Innovatieve songs met meer experiment en alles behalve recht-toe recht- aan postpunk. Zeker geen 'gemakkelijke' plaat en niet geschikt voor de massa, maar dat is hun intentie ook niet. Wat overeind blijft staan is dat het album spannend blijft tot het eind, elke song heeft wel iets aantrekkelijks waardoor je blijft luisteren.

Ik begin met ****

Client Challenge - talktoher.bandcamp.com

Weer een tip uit Italië, Juul1998B, Alicia, DjFrankie, jorro, Chameleon Day, RealChameleon

avatar van Juul1998B
Weer een goede tip

Een beetje Depeche mode en Echo and the bunnymen, maar daarnaast ook wel echt een eigen sound.
De switch tussen postpunk en meer new wave is heel nice.
Ook maar eens hun debuut checken!

avatar van jorro
geplaatst:
Weer dank aan jeanmaurice. Ik heb vandaag eerst het debuut van de band beluisterd en dat album scoort 4, Over deze later meer