Chris de Burgh - High on Emotion (1990)

Alternatieve titel: Live from Dublin!

Ierland
Label: A&M

1. Last Night (7:12)
  2. Sailing Away (5:15)
  3. The Revolution (4:03)
  4. I'm Not Scared Anymore (4:40)
  5. Spanish Train (6:01)
  6. Borderline (4:51)
  7. The Risen Lord (3:36)
  8. The Last Time I Cried (6:16)
  9. The Lady in Red (4:08)
  10. A Spaceman Came Travelling (3:43)
  11. Patricia the Stripper (4:21)
  12. Missing You (4:26)
  13. Say Goodbye to It All (5:59)
  14. Don't Pay the Ferryman (4:12)
  15. High on Emotion (5:10)
avatar van Rinus
Erg goed live album van deze sympatieke Ier. En een enorme participatie van het publiek.

avatar van Twinpeaks
Een sympathiek live album vanuit thuishaven Dublin . Overenthousiast publiek en een prima band , al oogt en klinkt het allemaal wat klinisch. Pas als het uptempo erin komt wijken de arrangementen wat af van de albumversies en krijgt de band ook wat meer ruimte voor improvisatie. Verwacht geen gierende solo's of andere fratsen ,maar het klinkt wat minder geijkt .Het publiek zingt woord voor woord mee . Ik heb deze nog ergens op VHS slingeren en daar staan meer tracks op dan op de cd . Toch wel een lekkere plaat om mee te galmen tijdens het klussen in en rond het huis . 4 en halve ster voor deze .

Prima live album.