Cowboy Junkies - More Acoustic Junk (2025)

Label: Cooking Vinyl

1. In My Time of Need (5:21)
  2. Unanswered Letter (4:04)
  3. Angels in the Wilderness (4:12)
  4. Fairytale (4:22)
  5. Tired Eyes (4:33)
  6. He Will Call You Baby (4:42)
  7. Cutting Board Blues (3:03)
  8. Rock and Bird (3:34)
  9. Something More Besides You (3:44)
  10. Cold Evening Wind (4:48)
avatar van Broem
Vervolg en gedeeltelijke re-issue van het album Cowboy Junkies - Acoustic Junk (2009) - MusicMeter.nl uit 2009. Vijf nieuwe nummers en vijf van het album uit 2009 (waarvan 3 voorzien van een nieuw jasje/remix) Altijd een plezier om te luisteren naar deze erg fijne band. Ook op dit album met een acoustic touch klinken ze wederom weergaloos.

avatar van Tonio
Ben verrast, maar ook verbaasd.

Ik ben een grote fan van Acoustic Junk. Vind het eigenlijk hun beste. Ja, en ik zou ook heel graag nog "More Acoustic Junk" willen. Die is er bij deze dus ook wel, maar zij bevat weliswaar 5 nieuwe akoestische opnames, maar ook weer 5 songs van de originele uitgave van 2009. En waarvan er 3 opnieuw zijn gemixt. Vreemd ...

Maar afijn, ik ben nu bezig om het album te beluisteren. Na een flink aantal keren draaien kom ik er beslist op terug.

avatar van Minneapolis
Wat is nieuw in dit geval? Opnames van het afgelopen jaar of nog niet eerder uitgebracht van toen?