Nightbus - Passenger (2025)

Label: Melodic

1. Somewhere, Nowhere (2:32)
  2. Angles Mortz (4:18)
  10. Renaissance (3:30)
  11. 7AM (2:08)
  12. Blue in Grey (3:54)
avatar van RealChameleon
Lekker debuut. Kan het niet goed plaatsen qua stijl. Maar klinkt heerlijk… iets voor Alicia of jeanmaurice…?

avatar van jeanmaurice
Klinkt best aardig, beetje new age-achtig soms. Ik vind het niet slecht, het klinkt ook wel wat psychedelisch. Een mengelmoes van verschillende stijlen, ik hoor ook de nodige gotiek en darkwave (Host). Dank voor de tip.

jorro

avatar van jorro
Zeker een prettig album. Soms is de band wat te bescheiden en had er met wat meer elan nog meer in gezeten zegt mijn gevoel. Gelukkig wel een band die niet makkelijk in een hokje is te plaatsen.

avatar van Dim
Dim
Zeker een prettig debuut. Heerlijke darkwave waarbij ik de vergelijking maak met Linea Aspera en Light Asylum.