Mumford & Sons - Prizefighter (2026)

geen stemmen

Label: Universal

1. Here (3:11)

met Chris Stapleton

2. Rubber Band Man (3:40)

met Hozier

3. The Banjo Song (3:49)
  4. Run Together (3:39)
  5. Conversation with My Son (Gangsters & Angels) (5:29)
  6. Alleycat (3:08)
  7. Prizefighter (3:29)
  8. Begin Again (3:44)
  9. Icarus (3:12)

met Gigi Perez

10. Stay (3:23)
  11. Badlands (2:58)

met Gracie Abrams

12. Shadow of a Man (3:43)
  13. I'll Tell You Everything (2:42)
  14. Clover (3:42)
  • vanaf vrijdag 13 februari te koop
avatar van coldwarkids
Rubber Band Man (Feat. Hozier)

Prachtig nummer! Zo hoor ik ze graag.

avatar van fish
coldwarkids schreef:
Rubber Band Man (Feat. Hozier)

Prachtig nummer! Zo hoor ik ze graag.

Je boft! Zo hebben ze er al een stuk of honderd gemaakt.

fish schreef:

Je boft! Zo hebben ze er al een stuk of honderd gemaakt.

Daarom. Laten we hopen dat er weer dertien bij komen!

avatar van Roxy6
Rubber Band Man met Hozier vind ik alvast een spetterend goed nummer!

avatar van JVT
JVT
Rubber band Man was een goed nummer, ook nieuwe single Prizefighter is heel erg goed. Heel rustig en vrij kaal kwa instrumentatie, maar het heeft wel iets.

Deze band had ik al lang opgegeven. Maar die 2 nieuwe nummers zijn absoluut goedgekeurd. Misschien omdat het eens geen lompe bombast is.

gerre schreef:

Ik had hetzelfde, maar deze 2 zijn echt goed

Haha, ik dacht al dat Prizefighter very Bon Iver was. Nogal logisch, hij zingt mee.

Mumford & Sons lost nu ook een song met de titel "The Banjo Song". De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

avatar van coldwarkids
Inmiddels is ook de derde single The Banjo Song gelost. Aaron Dessner heeft hierop meegeschreven. Dat is sowieso altijd een pluspunt vooraf.

Na Delta had ik ze ook al afgeschreven maar zie hier, een geweldige comeback na de gigantische flop van hun vorige worp.