David Gray - Greatest Hits (2007)

Label: RCA

1. You're the World to Me (3:36)
  2. Babylon [New Mix] (3:39)
  3. The One I Love (3:28)
  4. Please Forgive Me (5:34)
  5. Be Mine [Single Remix] (3:51)
  6. Hospital Food (4:44)
  7. This Year's Love (4:05)
  8. Alibi (4:35)
  9. Sail Away (5:14)
  10. Shine [Live at the Hammersmith Apollo] (4:43)
  11. Caroline (3:39)
  12. The Other Side (4:28)
  13. Flame Turns Blue (4:52)
  14. Destroyer (3:15)
  15. Dead in the Water * (3:07)
  16. Falling Down the Mountainside * (4:50)
  17. One with the Birds * (5:24)
  18. In the Morning * (3:10)
avatar van Ericos
'Hospital Food' is echt een super lekker nummer!

De nieuwe tracks You´re the world to me & Destroyer zijn echt geweldig, een heel goed album als je nog niet bekend bent met zijn overige materiaal.

EVANSHEWSON
Ik zie de nood nog niet in om al een verzamelalbum van deze artiest uit te brengen. Op zijn minst een plaat of 4 te vroeg... zo groot is deze man zijn oeuvre nog niet, dacht ik...

avatar van musicfriek
Dan heb jij blijkbaar een hoop albums van hem gemist Juist perfecte tijd om een verzamelaar uit te brengen. De beste man brengt al meer dan 15 jaar muziek uit. Okee, niet allemaal grote hits, maar genoeg om een hele interessante verzamelaar samen te stellen zoals deze.

avatar van CTK
CTK
David Gray is gewoon een topartiest. Kippenvelmuziek!

beaster1256
gewoon een prachtuurtje uit 's mans werk, er staan prachtige nummers op dit schijfje ( hospital food = subliem ) als je niks hebt van deze kerel is dit een mooie kans om met zijn beste werk kennis te maken

Hier begin ik toch maar mee met David Gray. Lekker veilig, zullen veel mensen denken, een greatest hitje. Maar hierdoor ontdek ik toch gelijk zijn unieke stem en geluid. Heerlijke nummers!

Deze aangeschaft voor 9,99 bij MusicStore.

avatar van CTK
CTK
vanbakel64 schreef:

Deze aangeschaft voor 9,99 bij MusicStore.
Is een mooie starter, je zal snel op zoek gaan naar zijn reguliere platen ( White Ladder voorop )

avatar van Josje
prachtig!

avatar van Shelter
Geweldig album, ik draai hem vooral in de avond.
Mooi gitaarwerk en een rauwe maar gevoelige stem.
Favoriete nummers; You're the world to me, The One I love, Sail away, Caroline en vooral The other side.

avatar van Shelter
Ik ga omhoog, het wordt gewoon nog beter na meer luisterbeurten.
Bij de favorieten wil ik toevoegen; Babylon, Hospital food en Alibi (lekker rustig nummer is dat zeg).

avatar van Thin Air!
Erg verrast door deze CD.
Mooi stemgeluid en dito nummers.
Please forgive me en Sail Away zijn wat mij betreft de toppers.