Lamb of God - Into Oblivion (2026)

Label: Epic

1. Into Oblivion (3:34)
  2. Parasocial Christ (3:20)
  3. Sepsis (3:38)
  4. The Killing Floor (4:16)
  5. El Vacío (4:17)
  6. St. Catherine's Wheel (4:05)
  7. Blunt Force Blues (4:11)
  8. Bully (4:13)
  9. A Thousand Years (3:53)
  10. Devise / Destroy (3:49)
avatar van Monsieur'
geplaatst:
Klinkt tot dusver behoorlijk inspiratieloos.

avatar van Metalhead88
geplaatst:
Ze kunnen dit hele album live achter elkaar spelen en iedereen zal totaal uit hun plaat gaan. Missie geslaagd. Voor mij de beste plaat sinds Wrath denk ik. Al is de productie tegenwoordig een stuk minder authentiek. Maar dat geldt voor wel tientallen anderen bands ook. Voor eenieder die een tweede "as the palaces burn" of "ashes of the wake" had verwacht: helaas. En zonder de oude drummer denk ik ook niet dat dat ooit nog gaat gebeuren.

Tekstueel een best interessante plaat ook, maar de delivery had wel wat beter gekund. Prima albumlengte verder voor dit subgenre.

Met de nodige ups en downs, een solide 3 sterren.

avatar van james_cameron
geplaatst:
Prima album van deze amerikaanse metalband, met ditmaal gelukkig wat meer uptempo en dynamisch songmateriaal. Dat werd op de vorige worp node gemist. Genoeg variatie ook binnen en tussen de verschillende tracks om de boel interessant te houden. Origineel is het allemaal niet, maar in ieder klinkt men hier minder als Pantera en meer als zichzelf.