Manchester Orchestra - Union Chapel, London, England (2026)

Label: Loma Vista

1. Intro (0:33)
  2. I Know How to Speak (5:00)
  3. The Grocery (5:16)
  4. The Maze (3:20)
  5. The Gold (4:38)
  6. Deer (3:01)
  7. Angel of Death (7:14)
  8. I Can Barely Breathe (5:56)
  9. Capital Karma (3:42)
  10. The Way (4:06)
  11. The River (1:49)
  12. Telepath (2:59)
  13. Simple Math (4:41)
  14. I Can Feel a Hot One (5:00)
  15. Cope (2:55)
  16. Colly Strings (4:46)
  17. My Backwards Walk (4:27)
  18. Interlude (0:41)
  19. Rear View (6:21)
  20. Bed Head (4:30)
  21. The Silence (6:26)
avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
geplaatst:
Dit is de band die ik nog live wil zien.
Eerst maar een deze plaat gepre-ordered

avatar van Raznov
geplaatst:
Het zit allemaal prima in elkaar, en er zitten een aantal heel mooie nummers tussen. Vooral de overgang van The Maze naar The Gold is heel fijn! Maar als totaal ga ik toch voor een wat lager cijfer. 1:27 uur is eigenlijk net te lang voor een kabbelend beekje, zo voelt het in ieder geval. Het gaat door en door maar nergens wordt het écht spannend.

avatar van didi
geplaatst:
Blijft toch altijd één van mijn favoriete bandjes.
Ik geniet van dit akoestisch concert. Zuiver en prachtig opgenomen. Juist het kabbelende van de muziek doet mij goed. Misschien ook omdat ik op dit moment op de camping naast een kabbelend beekje zit. Lekker relax met de
koptelefoon naar luisteren. Moet ze ook zeker nog een keer live zien. Genieten.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
geplaatst:
Ik ben fan van de stem van Andy Hull. Die komt hier helemaal uit de verf.
De accoustische uitvoeringen zijn wmb helemaal geslaagd. Nu nog naar Nederland komen Andy.