Armored Saint - Emotion Factory Reset (2026)

geen stemmen

Label: Metal Blade

1. Close to the Bone (4:09)
  2. Every Man-Any Man (4:20)
  3. Not on Your Life (3:37)
  4. Hit a Moonshot (4:34)
  5. Buckeye (5:56)
  6. Compromise (3:17)
  7. It's a Buzzkill (4:01)
  8. Throwing Caution to the Wind (3:57)
  9. Ladders and Slides (4:21)
  10. Bottom Feeder (5:03)
  11. Epilogue (4:42)
  12. One Chain (Don't Make No Prison) * (3:50)
  • vanaf vrijdag 22 mei te koop
avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
geplaatst:
Album nummer negen met de eerste beelden en geluiden: Armored Saint - Close to the Bone (Official Video).

(Bonus)track 12 "One Chain (Don't Make No Prison)" is een cover van de groep People en kwam oorspronkelijk uit in 1970, hier is dit de bonustack voor de digipack versie.

avatar van milesdavisjr
geplaatst:
We zijn er weer klaar voor. Saint levert de jaren uitstekende platen af, datum staat in de agenda.
Close to the Bone ademt in alles de jaren 80, een fijn voortstuwend ritme, riffs per strekkende meter en een Bush die weer lekker uithaalt.
Saint blijft constante kwaliteit afleveren en dat al sinds het debuut. Een topband!

avatar van Edwynn
geplaatst:
Close To The Bone is een hele lekkere binnenkomer. Heel typisch Saint en boordevol energie.