Paul McCartney - The Boys of Dungeon Lane (2026)

geen stemmen

Label: Capitol

1. As You Lie There (4:45)
  2. Lost Horizon (3:03)
  3. Days We Left Behind (3:18)
  4. Ripples in a Pond (2:43)
  5. Mountain Top (3:39)
  6. Down South (2:23)
  7. We Two (3:01)
  8. Come Inside (3:13)
  9. Never Know (4:15)
  10. Home to Us (3:11)

met Ringo Starr

11. Life Can Be Hard (3:15)
  12. First Star of the Night (2:57)
  13. Salesman Saint (3:20)
  14. Momma Gets By (4:04)
  • vanaf vrijdag 29 mei te koop
avatar van meneer
Paul McCartney- Days We Left Behind

Een eerlijk nummer en ik vind het mooi.

Zwanenzang ?

avatar van lennon
geplaatst:
Afscheids project....daar lijkt t wel op. En is gezien zijn leeftijd ook niet geheel onlogisch

avatar van bikkel2
geplaatst:
Paul kijkt terug en dat is logisch natuurlijk. Mooi breekbaar liedje zonder opsmuk.
Hoewel hij zijn stem al een poosje niet meer heeft, komt hij hier niet onaardig voor de dag.

avatar van pmac
geplaatst:
Ben verrast dat McCartney toch weer een plaat uitbrengt. En de single die gisteren wereldwijd de lucht in ging klinkt weliswaar breekbaar maar zuiver. Dat de sleet op zijn stembanden zit is met name bij zijn recente optredens duidelijk te horen maar hier klinkt hij eigenlijk prima.
De single en de overige titels doen een melancholisch en nostalgisch album vermoeden. Gezien zijn leeftijd niet verwonderlijk.
Er zijn al weer verschillende zogenaamd gelimiteerde kleurvarianten aangekondigd. Ik denk dat ik het gewoon bij ouderwets zwart vinyl hou. Lijkt mij bij het thema gepast.

avatar van willemmusic
geplaatst:
Dungeon Lane leidt naar John Lennon Airport....

avatar van loveis
geplaatst:
Kan niet wachten om Het nieuwe album te horen. De single " Days we left behind" klinkt breekbaar maar wonderschoon. Brok in mijn keel en kippenvel.

avatar van Peterjan
ik heb er zin in !

avatar van E-Clect-Eddy
"Home to us" met Ringo is uit en dit kan ik veel beter waarderen.

Klinkt wel also dit nummer veel jaren geleden is opgenomen, Paul's stem klinkt minder krakkemikkig.

avatar van MarkS73
Wel een liedje dat direct blijft hangen...ik heb wel zin in zijn nieuwe album.

avatar van Poles Apart
E-Clect-Eddy schreef:
"Home to us" met Ringo is uit en dit kan ik veel beter waarderen.

Chrissie Hynde (Pretenders) & Sharleen Spiteri (Texas) verzorgen de achtergrondvocalen.

avatar van devel-hunt
Het eerste duet ooit tussen Paul en Ringo. Een pakkend nummer, wat opvalt, Paul was altijd verreweg een vele malen betere zanger dan Ringo met zijn monotone neustem, nu, na al deze jaren, liggen de zangkwaliteiten ineens dicht bij elkaar. Het is bijzonder dat beide nog zo actief zijn, Ringo Starr heeft met zijn vorige maand verschenen plaat long long road ineens zijn best verkochte plaat sinds 1976 te pakken terwijl Paul altijd in de ere divisie is gebleven. Benieuwd naar zijn nieuwste worp.

avatar van pmac
Ik moest zelfs even goed luisteren om Ringo en Paul te scheiden in de zang.
Het is een leuk nummer met een Beatles vibe. Ik ben benieuwd naar de rest van het album.