Five Finger Death Punch - Legacy (2026)

Label: Better Noise

1. Legacy (3:30)
  2. De Oppresso Liber (4:00)
  3. Eye of the Storm (3:15)
  4. Nails in the Coffin (4:09)
  5. In Time (4:01)
  6. Unscathed (3:56)
  7. Joke's on Me (3:32)
  8. Everybody Lies (3:20)
  9. Shelter (3:46)
  10. Scapegoat (3:15)
avatar van james_cameron
Niet bepaald een geïnspireerd album, maar de band komt er net mee weg. Met de eerste paar tracks is weinig mis en de beuker De Oppresso Liber ontpopt zich al snel tot het beste dat de plaat te bieden heeft. Dat nummer herbergt alles waar Five Finger Death Punch goed in is. Een heerlijk zware riff, lekker ruige zangpartijen en een opzwepend refrein. Was het hele album maar zo goed. Maar helaas. In de tweede helft van het album laat de band behoorlijk wat steken vallen en komen er een paar plichtmatige tracks langs die de pret behoorlijk drukken.

avatar van Michiel Cohen
Lijkt verdacht veel op een AI product. Het is niet superslecht of zo.

avatar van Killeraapje
Die kreet heb ik vaker gehoord maar waarom dat zo zou zijn is me niet duidelijk. In mijn oren klinkt dit album volledig in de stijl van hun voorgaande werk.