Aquila - Aquila (1970)

Label: RCA

1. Change Your Ways (5:18)
  2. How Many More Times (6:22)
  3. While You Were Sleeping (5:25)
  4. We Can Make It If We Try (4:35)
  5. The Aquila Suite (First Movement: Aquila (Introduction), Flight of the Gilden Bird) (8:29)
  6. The Aquila Suite (Second Movement: Cloud Circle, the Hunter, the Hill) (8:52)
  7. The Aquila Suite (Third Move, Ent: Were Do I Belong, Aquila (Conclusion)) (8:58)
avatar van jeromach
Geweldig crossover prog album, rauw, bluesy en authentiek.

En dan vind ik de originele 1970 LP van dit album als verpakkingsmateriaal (!) bij een bestelling op Discogs. Wat een leuke cover denk ik. Toch even opzoeken op MM en Discogs: hoge scores en ook nog eens veel waard. Blijkt het ook nog een heel goed album te zijn. Wat een kadootje!

avatar van Poles Apart
west schreef:

Dat is inderdaad weer eens wat anders dan een willekeurige Val Doonican of Des O'Connor plaat

Foutje van de verkoper?

Poles Apart schreef:

Foutje van de verkoper?

Daar ziet het wel naar uit. Fout van de verkoper in uw voordeel...