Eminem - Slim Shady EP (1997)

Label: WEB

1. Intro (Slim Shady) (1:05)
  2. Low, Down, Dirty (4:44)
  3. If I Had... (4:06)

met Kristie Abete

4. Just Don't Give a Fuck (4:00)
  5. Mommy (Skit) (0:39)
  6. Just the Two of Us (4:20)
  7. No One's Iller (4:58)

met Bizarre, Fuzz Scoota en Swift

8. Murder, Murder (4:40)
  9. If I Had... [Radio Edit] (4:01)

met Kristie Abete

10. Just Don't Give a Fuck [Radio Edit] (4:03)
avatar van DarkoMarco
De edits op de LP zijn wel beter, maar het totaal beeld van deze EP is êen beginnende Rookie die duidelijk in the rap game wilt komen. Low down & dirty staat bijna elke dag aan op mijn telefoon. Maar voor de edits luister ik toch de LP. De nummers die niet zijn op de LP staan maar wel op de EP, zijn zeker goed! No one's iller bijvoorbeeld ook

Vet dat de intro van dit album (waar eminem tegen Slim Shady praat) terug te vinden is op relapse, als nog êen ontmoeting!

3.5*

avatar van Yestsida
Eigenlijk hetzelfde verhaal als bij Infinite.

Wel tof dat If I Had..., Just Don't Give a Fuck en Just the Two of Us hier al opstonden. De intro, skit en de twee clean-versies van bekende nummers hadden hier toch niet op gemoeten.