Scarface - Made (2007)

Label: Rap-a-Lot

1. Intro (1:08)
  2. Never (3:00)
  3. Bigg Dogg Status (4:41)

met Wacko

met Nina

7. Dollar (4:26)
  8. Boy Meets Girl (3:59)

met Tanya Herron

9. Who Do You Believe In (4:47)
  10. Git Out My Face (3:23)
  11. The Suicide Note (4:08)
  12. Outro (1:17)
avatar van thomzi50
Het album is inmiddels al gelekt.

.... en valt mij echt vies tegen. Goedkoop klinkende producties en ongeinspireerde raps. Van een klassieker als deze man, zeker op storytelling gebied, verwacht ik meer. Teleurstelling

avatar van Rhythm & Poetry
1,0
dit album ga ik zo beluisteren (na ghostface). Ben benieuwd, Maar na bovenstaande reacties verwacht ik er niet zoveel meer van.

avatar van Rhythm & Poetry
1,0
Een erg lay back album, redelijke beats magere rap en slechte gastartiesten. Voordeel an dit album is dat hert na 42 minuten is afgelopen. Nee Scarface dit is niet zoals ik jouw ken (muziek dan he niet persoonlijk).

Relax
Het hoesje ademt ongelovelijk veel sfeer uit, helaas dat het album andersom moet zijn.

album is dope men

Harco
Relax schreef:

Heb je hem geluisterd? Enige zwakke track is Git Out My Face. Productie is een wannabe-Stoupe probeersel, maar komt erg slecht uit de verf.

Er wordt hier altijd gehaat op southern rappers. Zometeen gaan mensen nog zeggen dat Scarface een dirty south-rapper is geworden.

Superbeertje
Is dit die Scarface die, voor mij bekende, nummers als 'On My Block' en 'G-Code' dropte?

Maxmus
maar 1 goed nummer en dat is '' girl you know ''
rest is dikke onzin

avatar van Flipm0de
Dope album van 'Face.

avatar van Nr.4
Dope plaat van Scarface, jammer genoeg niet de productionele hoogtepunten zoals op The Fix, maar Face is prima in vorm. Girl you Know vaker gebruikte sample, maar wel nice gedaan.

avatar van Nr.4
Paar missers staan hier wel op, maar vooral Never blijf ik een toffe track vinden. En die stem he, baas.

avatar van Nr.4
Dollar vond ik altijd maar irritant, vandaag lekker lomp mee zitten bleren. Verder het album als geheel wel wat minder dan ik in m'n herinnering had.