September - Dancing Shoes (2007)

Zweden
Dance / Pop
Label: Family Tree

1. Candy Love (2:47)
  2. Until I Die (3:44)
  3. My Neighbourhood (3:04)
  4. Can't Get Over (3:03)
  5. Because I Love You (3:14)
  6. Taboo (3:45)
  7. Follow Me (3:32)
  8. R.I.P. (3:49)
  9. Start It Up (3:05)
  10. Just an Illusion (3:43)
  11. Sad Song (2:57)
  12. Freaking Out (3:26)
  13. Cry for You [Single Edit] * (3:30)
avatar van Nickstbo
Until I Die is zeker niet slecht!!

Dit album is bijna net zo goed als In Orbit maar er staan wel veel nummer op van hoog niveau.. maar niet veel die echt heel sterk zijn vind ik. Ze klinken allemaal wel lekker. Start It Up, Follow Me en My Neighbourhood zijn wel de besten

avatar van freddze
Bericht over niet kloppende tracklisting verwijderd. Volgens mij klopt ze nu wel

avatar van NewYorkCityLight
Flopsie schreef:
Start It Up, Follow Me en My Neighbourhood zijn wel de besten

Je noemt nou net degene op die ik het slechtste vind. Maar ja, ieder zijn smaak. De beste vind ik Freaking Out, Rest In Peace en Until I Die

avatar van NewYorkCityLight
Because I Love You is ook een favoriet geworden. Ik houd gewoon van die lyrics!

avatar van friday the 13 th
Cry for you zal ondertussen iedereen wel kennen. Maar de swedish singer September heeft meer in haar mars dan deze grote smashhit.

De vernieuwe uitgave van Can't get over doet het goed en begint airplay te krijgen in België. Zeker een fantastisch goed lied.

Until i die is ook meesterlijk, die beat, de tekst, the meaning....prachtig.

Freaking out klinkt ook goed, maar ik herken er veel te veel in van haar hit Cry for you.

My neighbourhood klinkt iets te catwalk achtig, maar is wel het horen waard.

Al bij al een voortreffelijk album.

avatar van Emile93
Ik kan er niets aan doen maar ik ben gewoon gek op haar stemgeluid! Can't get over, Because I Love you en Taboo zijn mijn favorieten!